Βεζυριδης: “Την Πέμπτη μπαίνει τελεία στον ΟΦΗ της Β’ Εθνικής”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πίστη του και την αισιοδοξία του ότι ο ΟΦΗ θα βγει νικητής από την αυριανή μάχη με τον Λεβαδειακό εξέφρασε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πολυχρόνη Βεζυρίδη στον Athletic Radio 104,2

Για τα πλέι – οφ: Το έχω πει ξανά ότι δεν έχω ξαναδεί πιο άδικο πράγμα στην ζωή μου. Είναι άπανθρωπο, δεν τους ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής και η υγεία τους και έκαναν τα πλέι-οφ μόνο για τους δικούς τους λόγους. Προφανώς το έκαναν αυτό γιατί σε διαφορετική περίπτωση έπρεπε να έχουν πάρει απόφαση υπέρ του ΟΦΗ”.

Για το πρώτο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: “Εμείς έχουμε μάθει να επιβιώνουμε στα δύσκολα και είναι στο πετσί μας. Ξέραμε ότι με μια ήττα τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα και ότι ο Λεβαδειακός έχει κάνει πολλές προπονήσεις εν αντιθέσει με εμάς που είχαμε κάνει μόνο μια. Γνωρίζαμε επίσης ότι με την εμπειρία μας και το πάθος μας μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Υπερβάλλαμε εαυτούς, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ξέρουμε πως να τους χαλάμε τα σχέδια”.

Για την αυριανή αναμέτρηση: “Ξέρουμε τι σημασία έχει. Πλέον, εμείς έχουμε το πάνω χέρι, ο κόσμος θα είναι περισσότερος και αυτό μας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ο κόσμος μας ήταν η ασπίδα μας όλον αυτόν τον χρόνο και οι δυνάμεις που θα μας λείψουν στο ματς, θα μας τις δώσει ο κόσμος. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε για δύο αποτελέσματα όμως εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας μέσα σε αυτό το ματς, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος έχει πλέον περισσότερο άγχος από εμάς ενώ έχουμε δει σε όλα τα ματς ότι οι αντίπαλοι τρέφουν έναν σεβασμό, να μην πω έναν φόβο όταν αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ. Εδώ που φτάσαμε θέλει καρδιά, ψυχή και τύχη για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι ένα 90λεπτο που παίζεται όλη η χρονιά και έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το ματς θα μπει μια τελεία στα 2 χρόνια του ΟΦΗ στην Β’ Εθνική. Αν πάντως γίνονταν τα πλέι – οφ στην ώρα τους, είναι δεδομένο ότι η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη”.

Για τον εαυτό του: “Είναι καλό όταν μια ομάδα χρειάζεται τον τερματοφύλακα της, αυτός να μπορεί να ανταποκριθεί. Εγώ προσπαθώ να είμαι σταθερός, να βοηθάω την ομάδα και δεν με ενδιαφέρει η δική μου εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα της ομάδας. Αυτήν την στιγμή δεν σκέφτομαι καθόλου το συμβόλαιο, δεν σκέφτομαι καθόλου τι θα γίνει. Δεν σας κρύβω ότι έχει προηγηθεί μια συζήτηση αλλά τώρα το μόνο που μας ενδιαφέρει όλους είναι το σήμερα και όχι το αύριο. Πάντως αν συνδυαστεί η άνοδος του ΟΦΗ και η δική μου παράμονη στην ομάδα θα ήταν από τα καλύτερα πράγματα στην καριέρα μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook