«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 22 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 22 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL

To συμβόλαιο του Θανάση Παπαζογλου λήγει στο φινάλε της σεζόν και αποτελεί ένα από ιτα  θέματα που «καίνε» τη διοίκηση του ΟΦΗ. Ο 25χρ0ν0ς επιθετικος, που χθες παρέλαβε το βραβείο του mvp της 29ns αγωνιστικης, εμφανίστηκε θετικος στο να μείνει στο ηράκλειο. Κόντρα στην Καλλονη δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μακρής

Sportday: Εδώ να μείνεις

 Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ
Οταν ο Νίκος Αναστόπουλος βρισκόταν στον ΟΦΗ, τον είχε πιάσει από το μπράτσο, τον είχε πάει σε μια γωνία μακριά από τους υπόλοιπους και του το είχε εκμυστηρευτεί: «Είσαι παιχταράς. θέλω να στήσω όλη την ομάδα γύρω σου. Να είσαι το Α και το Ω του ΟΦΗ». Δεν γνωρίζουμε αν το ίδιο του έχει πει και ο Ρικάρντο Σα Πίντο.
Αλλά ο φετινός Θανάσης Παπάζογλου είναι ακριβώς αυτό. Το Α και το Ω του ΟΦΗ. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του. Ο ηγέτης του.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης θέλει από τον Ελληνα επιθετικό να είναι το ίδιο και την επόμενη σεζόν. Γι’ αυτό κι ήδη έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις μαζί του, προκειμένου να τον κρατήσει στο Ηράκλειο και να κόψει τη φόρα των υποψήφιων μνηστήρων. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Παπάζογλου κατά τη διάρκεια της βράβευσής του για τον τίτλο του MVP της 29ης αγωνιστικής.
«Εχω μιλήσει με τον πρόεδρο για το θέμα αυτό. 0α δούμε τι θα γίνει μόλις τελειώσει η χρονιά», η απάντηση του Παπάζογλου στην ερώτηση για το πού βρίσκεται η υπόθεση του συμβολαίου του. Δεν θέλησε, ωστόσο, να ανοίξει τα πλάνα του για το πού ακριβώς βρίσκονται αυτές οι συζητήσεις.
Είναι λογικό όταν διανύει ένας παίκτης μια καλή σεζόν -ο ίδιος τη χαρακτήρισε την καλύτερη της καριέρας του- να μεγαλώνουν οι απαιτήσεις του. Να ακούει σειρήνες. Γι’ αυτό και χρειάζεται υπομονή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook