«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 23 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 23 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Με απόντα τον Μακρή
Χωρίς τον Γιώργο Μακρή, ο οποίος έχει κάρτες, θ’ αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ σήμερα στο ΟΑΚΑ την Καλλονή και αναμένεται τη θέση του Καβαλιώτη αμυντικού μέσου να πάρει ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, τον οποίο θα πλαισιώσει στο κέντρο ο Ντουντού.
Αυτή τη φορά αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα και ο Κώστας Μπανούσης. 0 Λαρισαίος ήταν να ξεκινήσει και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον άφησε έξω από το αρχικό σχήμα. Λογικά σήμερα ο Ρικάρνο Σα Πίντο θα επαναφέρει το 4-4-2, το οποίο είχε θυσιάσει στον βωμό της ιδιαιτερότητας του πρώτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό. 0 Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους δύο Αργεντινούς του ΟΦΗ, τον Ματίας Βερόν και τον Λιονέλ Νούνιες.
Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έχει άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι και εντελώς αδιάφορος για το σημερινό ματς, μια και οι Κρητικοί έχουν βάλει στόχο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος να τερματίσουν στην 6η θέση, που είναι και η καλύτερη στην οποία θα έχει καταταγεί η ομάδα του Ηρακλείου τα τελευταία 14 χρόνια (ήταν 4η το 2000).
ΦΩΣ: Επιστροφή Σισιτς στον ΟΦΗ χωρίς Μακρή με Καλλονή
 Στα πλάνα του Ρικάρντο Σα Πιντο συμπεριλήφθηκε ξανά ο ΣίσΙτς μετά την ταλαιπωρία που πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες, Ο Σλοβένος ακραίος ξεπέρασε την πνευμονία που τον καθήλωσε στα τελευταία παιχνίδια μεταξύ… ιατρείου και εξέδρας, και ακολούθησε την αποστολή που βρίσκεται στην Αθήνα γIα το ματς με την Καλλονή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει και χρόνο συμμετοχής, ώστε να αρχίσει να αποκτά ρυθμό, καθώς περιμένει από αυτόν βοήθειες ο Πορτογάλος τεχνικός, ειδικότερα οτον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα, εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μακρής και ο τραυματίας Λαμπρόπουλος, όπως κα οι ανέτοιμοι Φραγκουλάκης, Βερόν, Μονιάκης, Νούνιες. Ζητούμενο για τον Πορτογάλο τεχνικό παραμένει η διαχείριση του υλικού, καθώς η ομάδα του ΟΦΗ προέρχεται από ένα έντονο ΘΟλεπτο, το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Λεβαδειακό μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αλλωστε και το χωρίς Μακρή με Καλλονή ρόστερ είναι ολιγομελές, οπότε είναι φυσικό να υπάρχει επιβάρυνση, Και βέβαια-το τελευταίο που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να προκύψει κάποιος τραυματισμός πριν από τον επαναληπτικό της Μεγάλης Τετάρτης στη Λεωφόρο. Το βέβαιο είναι, με βάση τη μέχρι τώρα τακτική που έχει εφαρμόσει στα ματς του ΟΦΗ, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι… λάτρης των πολλών αλλαγών και συνήθως δεν μεταβάλλει το σχήμα, παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη, κάτι που ισχύει στο σημερινό παιχνίδι λόγω της τιμωρίας του Μακρή. Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο ΟΦΗ θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με τους Φερνάντεζ, Μπούρμπο, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη. Παττάζογλου. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν και οι Μπανούσης, Στάθης, οι οποίοι μαζί με τους Αγριμάκη, Δαμιανάκη, Μονιάκη, Μπαρέιρο, Ροβίθη και Σίσιτς συμπληρώνουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, όπως ανακοινώθηκαν από τον Σα Πιντο μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook