“Δείξαμε πάθος και θέληση για τη νίκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο πάθος και την θέληση που έδειξαν οι παίκτες του ΟΦΗ για τη νίκη επί του Ατρομήτου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Τριποτσέρης.

Αρχικά, ο “Τρίπο” είπε: «Πιστεύω ότι έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δείξαμε πάθος και θέληση από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν ισορροπημένο.  Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε σχετικά γρήγορα. Πετύχαμε και το δεύτερο γκολ και εκεί πιστεύω τελείωσε το παιχνίδι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τριποτσέρη

Για το αν θα έπρεπε ο ΟΦΗ να ρισκάρει πιο νωρίς: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό. Σίγουρα παίζεις με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και με  τη βοήθεια του κόσμου μας καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς και έτσι πήραμε και τη νίκη».

Για τον στόχο της έκτης θέσης: «Ποιος δεν θέλει να τερματίσει έκτος στο πρωτάθλημα; Ο μεγάλος στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου αλλά όπως είδατε δεν παρατάμε το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την έκτη θέση».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Δύσκολη έδρα. Βλέπουμε ότι ο Λεβαδειακός τα περισσότερα παιχνίδια μέσα στην έδρα του τα έχει κερδίσει. Εμείς θα πάμε για τη νίκη όπως σε κάθε ματς και πιστεύω να γίνει ένα πολύ ωραίο ματς. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη, στο πάθος και στη θέληση των ποδοσφαιριστών. Ελπίζω να είμαστε εμείς που θα πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook