Επιστροφή για τον “Φράγκι” μετά από 144 ημέρες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μπήκε στην αποστολή του ΟΦΗ για πρώτη φορά μετά από 144 ολόκληρες ημέρες και το Gentikoule καταγράφει αυτό το δύσκολο διάστημα για τον 30χρονο κεντρικό μέσο.

Ήταν 3 Νοεμβρίου όταν ο “Φράγκι” έπαιζε για τελευταία φορά με την φανέλα του ΟΦΗ. Ήδη, ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και είχε φροντίσει να στείλει το μήνυμα του προς τον Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή αφού σε 3 παιχνίδια με εκείνον στον πάγκο, ο Φραγκουλάκης είχε το απόλυτο από πλευράς λεπτών συμμετοχών.

Στις 3 Νοεμβρίου και κόντρα στον Άρη, ο Φραγκουλάκης αγωνίζεται για τελευταία φορά καθώς μετά από λίγες ημέρες περνάει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς. Όλο αυτό το διάστημα τα έβαζε με την τύχη του (και όχι άδικα) αφού είχε κάνει μια σειρά από καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού.

Από τότε πέρασαν 144 ημέρες μέχρι και χθες όταν ο Φραγκουλάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης βάζοντας ένα τέλος σε μια κακή περίοδο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook