Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του Ντουντού!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος απέδειξε πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ ποδοσφαιριστής είναι καθώς κατάφερε να αφήσει πίσω του ένα προσωπικό πρόβλημα και να κάνει μια τεράστια εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο.

Στον αθλητισμό επικρατούν πάντα οι χαρακτήρες που είναι ισχυροί, έχουν μεγάλη θέληση και παράλληλα φροντίζουν να δείχνουν εκείνα τα αποθέματα ψυχής που τους επιτρέπουν να κάνουν την διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ένας από αυτούς είναι και ο τεράστιος Ντουντού που καθημερινά δείχνει πως όχι μόνο τιμάει την φανέλα του ΟΦΗ αλλά και ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει κανένας να αμφισβητήσει το ήθος του και τον επαγγελματισμό του.

Ο παραπάνω πρόλογος είναι αναγκαίος για να εξιστορήσουμε μια ιστορία που έμεινε μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και η οποία εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Η σύζυγος του Ντουντού αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Interclinic. Όπως ήταν φυσιολογικό, αυτό το πρόβλημα του Ντουντού δεν μπορούσε να μην τον επηρεάσει. Ο Βραζιλιάνος προκειμένου να στηρίξει απόλυτα την σύζυγο του, κοιμόταν μαζί της στο Interclinic όλα τα βράδια και ευτυχώς το πρόβλημα ξεπεράστηκε.

Όλο αυτό το πρόβλημα δεν επηρέασε καθόλου το Ντουντού που μέσα στον αγωνιστικό χώρο το ξεπέρασε πλήρως και κόντρα στον Ατρόμητο αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Ο ίδιος σκόραρε το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ και πανηγύρισε δείχνοντας με τα χέρια του τον ουρανό ενώ αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες έφυγε αμέσως από το γήπεδο για το νοσοκομείο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook