Εκδικάστηκε η ένσταση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκδικάστηκε σήμερα το πρωί από την πειθαρχική επιτροπή της Football League η ένσταση που έχει υποβάλλει ο ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

Το Gentikoule βρέθηκε στην εκδίκαση της απόφασης και σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν εκεί στην μια ώρα περίπου που διήρκεσε η διαδικασία. Τον ΟΦΗ εκπροσώπησε και ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μαχλάς πέραν των δύο νομικών της ΠΑΕ Μανώλη Φωτάκη και Ντίνου Μανταδάκη.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ μιλώντας για περίπου 20 λεπτά ανέλυσε τις θέσεις της Κρητικής ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “δεν είναι δυνατόν να αγωνιστούν οι Κουμπρόγλου και Τρελλόπουλος που ανήκουν στον Φωκικό και την ίδια ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος στην Football League 2. Eγώ είχα δοθεί δανεικός από τον Άγιαξ στην Σεβίλλη και το πρωτάθλημα στην Ισπανία τελείωσε νωρίτερα όμως αυτό δεν σήμαινε ότι επειδή επέστρεψα στην Ολλανδία είχα δικαίωμα να αγωνιστώ”.

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε με έντονο ύφος τονίζοντας ότι“οι ίδιοι κανόνες ισχύουν σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Πάνω από αυτούς τους κανόνες και τους νόμους δεν είναι ούτε ο κύριος Πιλάβιος, ούτε ο κύριος Καλογιάννης”.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιώργου Σιάκκα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ ερωτήθηκε από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής με το Νίκο Μαχλά να απαντάει ότι “από την στιγμή που έχει ανακληθεί το δελτίο του, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Εργοτέλη και κακώς αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας”.

Τον Διαγόρα εκπροσώπησε ο Δημήτρης Βαγιάκος που παρέθεσε σχετικό έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται η ανάκληση δελτίου αλλά και η επανέκδοση του στις 25 Ιουλίου δίχως ωστόσο να αναφέρει σε ποια ομάδα είχε εκδοθεί!

Οι δύο νομικοί των Δραμινών, Αργύρης Λίβας και Χάρης Γρηγορίου παρέθεσαν από την πλευρά τους σχετικά έγγραφα με τα οποία ζητούσαν να απορριφθεί η ένσταση επειδή οι Τρελλόπουλος, Κουμπρόγλου και Σιάκκας είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook