«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 28 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 28 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday:Δύο εβδομάδες έξω ο Περογαμβράκης
Διήμερο ρεπό είναι το… πριμ των παικτών του ΟΦΗ για το ότι νίκησαν τον Ατρόμητο, ξεπερνώντας ύστερα από επτά χρόνια τους 40 βαθμούς στη Super League.
0 Ρικάρντο Σα Πίντο έκρινε σκόπιμο να πάρουν μια βαθιά ανάσα οι παίκτες του και γι’ αυτό τους άφησε ελεύθερους χθες και σήμερα, μολονότι θα πάνε για να παίξουν την Κυριακή στη Λιβαδειά με μόλις μία προπόνηση. Αλλωστε, το Κύπελλο είναι αυτό που προέχει πλέον για τον ΟΦΗ και γι’ αυτό δεν… φόρεσαν μαύρες πλερέζες με τον τραυματισμό του Αλέξη Περογαμβράκη. Οπως έδειξαν οι εξετάσεις, ο 26χρονος επιθετικός έπαθε θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει για περίπου δύο εβδομάδες εκτός κανονικού προγράμματος. 0 Πορτογάλος τεχνικός ευελπιστεί ότι θα τον έχει στη διάθεσή του για το ματς της 16ης Απριλίου, τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο.
Στο ιατρικό δελτίο μπήκε και ο νεαρός γκολκίπερ Γιώργος Γιαγκιόζης.
Είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου και χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου ν’ αποκατασταθεί η ζημιά. Πάντως, για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Σα Πίντο μπορεί να υπολογίζει στον Μπανούση. ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
GOAL: ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο 56ΟΣ…
55 διακανονισμοί χρεών προς παλαιούς ποδοσφαιριστές και άλλους, στους οποίους έχει προβεί το λογιστήριο της ΠΑΕ ο ΟΦΗ, ο Ματίας Βερόν γίνεται μάχη να γίνει ο 56oς, αφού το χρονικό σημείο είναι το χειρότερο δυνατό, εν μέσω ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και των ύστατων προσπαθειών για την εξασφάλιση της αδειοδότησης.
Παρά το ότι οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν το τέλος της συνεργασίας με τον Αργεντινό επειδή δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Σα Πίντο, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι έτσι. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του 33χρονου μέσου, οι οφειλές προς τον παίκτη εκτοξεύθηκαν, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Και η λύση της προσφυγής θα είναι η επόμενη κίνησή του…
ΦΩΣ:Αδοξο τέλος με Βερόν στον ΟΦΗ

Μπορεί το συμβόλαιο του Ματιάς Βερόν να τελειώνει το καλοκαίρι, όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν υπολογίζει τον Αργεντινό μέσο, κάτι που σημαίνει ότι ολοκληρώνεται πρόωρα η συνεργασία των τεσσάρων χρόνων των δύο πλευρών. Μάλιστα οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη τον θέλουν να ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή -αν δεν το έχει κάνει ήδη-προκειμένου να διασφαλίσει τα οφειλόμενα που φτάνουν τις 350-400.000 ευρώ. Από την πλευρά της ΠΑΕ, πάντως, υποστηρίχτηκε ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια προκειμένου να μη φτάσουν στα άκρα και να βρεθεί συμβιβαστική λύση.
Από εκεί και πέρα, η νίκη επί του Ατρόμητου πανηγυρίστηκε στο Ηράκλειο. Όχι πως υπάρχει κάποια κόντρα ή κάποια τάση εκδίκησης αλλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ είδαν την ομάδα τους να ξεπερνάει τους 40 βαθμούς για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2006-07 και παράλληλα να στρογγυλοκάθεται στην 6η Θέση της βαθμολογίας. Άλλωστε στο Ηράκλειο, μετά τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, ουδέποτε έκρυψαν τη θέλησή τους να πάρουν την καλύτερη δυνατή θέση με την καλύτερη συγκομιδή. Όπως ήταν φυσικό η κατάσταση αυτή βελτιώνει ακόμη περισσότερο το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και φορτώνει τους παίκτες με αυτοπεποίθηση ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού της Μεγάλης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και είναι ξεκάθαρο πως στον ΟΦΗ Θέλουν, όσο τίποτε άλλο, να περάσουν για τρίτη φορά στην ιστορία της ομάδας, σε τελικό Κυπέλλου. Μέχρι τότε πάντως μεσολαβούν είκοσι ημέρες και στο διάστημα αυτό το κύριο μέλημα του Σα Πίντο είναι να δώσει ανάσες στους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί όλον αυτόν τον καιρό και παράλληλα να δει τον Περογαμβράκη να εντάσσεται και πάλι στο πρόγραμμα των υπολοίπων. Κάτι τέτοιο πάντως θα αργήσει για λίγο αφού πλέον διαγνώστηκε θλάση ψηλά στον τετρακέφαλο (προς προσαγωγό) του νεαρού επιθετικού ο οποίος χάνει τα ματς με Λεβαδειακό και Ξάνθη και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό της Λεωφόρου. Την ίδια στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός μένει να αποφασίσει σε ποιο από τα τρία υπολειπόμενα ματς θα αγωνιστεί ο Ζόρο, καθώς o Αφρικανός αμυντικός Θα χάσει σίγουρα τα άλλα δύο, μιας και συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Το ένα Θα είναι αυτό της Λιβαδειάς και μένει να αποφασιστεί το  δεύτερο, κάτι που είναι σε συνάρτηση και με το γεγονός ότι είναι στο όριο τιμωρίας και ο Τριποτσέρης.
Στον αντίποδα για το ματς της Λιβαδειάς υπολογίζεται ο Μπανούσης που εξέτισε την ποινή του, ενώ η επιστροφή Φραγκουλάκη δίνει μια επιπλέον λύση στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.
• Σε αρθροσκόπηση μηνίσκου υποβλήθηκε ο νεαρός Γιαγκιόζης που Θα επανέλθει σε έξι εβδομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook