«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββαρο 29 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 29 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Δίχως Ζόρο, Περογαμβράκη
Χωρίς τον βασικό  κεντρικό αμυντικό του θα παραταχθεί απέναντι στον Λεβαδειακό O ΟΦΗ. Ο στόπερ των Κρητικών έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες κι έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στα ματς με τους Βοιωτούς και τον Παναιτωλικό.
Συνεπώς ο Ζόρο θα παίξει απέναντι στην Ξάνθη το τελευταίο του φετινό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Εκτός πλάνων είναι κι ο Περογαμβράκης που ταλαιπωρείται από θλάση. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, έπειτα από το διήμερο ρεπό.
ΦΩΣ: Ο Ζόρο χάνει τα δύο επόμενα ματς
Ήταν η πλέον λογική απόφαση.
Ο Μαρκ Αντρέ Ζόρο συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στην εντός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και ως εκ τούτου έπρεπε να δηλωθεί σε δύο από τα τρία προσεχή παιχνίδια να εκτίσει την ποινή του. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αποφάσισε να στερηθεί τις υπηρεσίες του στον αγώνα που ακολουθεί στη Λιβαδειά, με τον Λεβαδειακό, αλλά και στον τελευταίο της σεζόν στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό. Επί της ουσίας, ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός θα δώσει το τελευταίο του ματς για φέτος στο «Γεντί Κουλέ», στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Στον ΟΦΗ αισθάνονται δικαιωμένοι για την απόφασή τους να φέρουν στο Ηράκλειο τον Αφρικανό στόπερ, ο οποίος αποδεδειγμένα αποτέλεσε τον στυλοβάτη των μετόπισθεν.
Από εκεί και πάρα, και χθες οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας δεν προπονήθηκαν, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής τούς είχε δώσει διήμερο ρεπό, μετά το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης. Η κούραση από τα διαδοχικά ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι μεγάλη και από τη στιγμή που ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί, προτιμήθηκε να ξεκουραστούν δύο μέρες. Σήμερα λοιπόν θα γίνει μια προπόνηση και ακολούθως η αποστολή θα α ναχωρήσει με προορισμό τή Λιβαδειά.
Φ Εδώ και αρκετούς μήνες ο Μιχάλης Φραγκουλάκης είχε μείνει εκτός γηπέδων λόγω του τραυματισμού του. Στο ματς με τον Ατρόμητο επέστρεψε και αγωνίστηκε λίγα λεπτά. Ο 30χρονος κεντρικός χαφ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio: «Μιλούσα με τον προπονητή κατά τη διάρκεια του τραυματισμού. Προσπαθούσε να με εμψυχώσει, γιατί και εγώ μετά τις θλάσεις που πάθαινα είχα φτάσει σε ένα σημείο να μου λέει ο προπονητής “θα παίξεις” και εγώ να λέω “του χρόνου”.
Από ένα σημείο και μετά το είδα διαφορετικά, δούλεψα αυτές τις τρεις εβδομάδες και αν μου δοθεί η ευκαιρία στα παιχνίδια που απομένουν, θα κοιτάξω να τον ικανοποιήσω». Όσο για το αν του αφήνει πίκρα η φετινή σεζόν όσον αφορά το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Δεν ξέρω αν είχαμε πάρει τα παιχνίδια στην αρχή πώς θα ήταν τα πράγματα, αλλά σίγουρα αυτή η πεντάδα δικαιούται να είναι εκεί που είναι. Πιστεύω ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη για εμάς και αν καταφέρουμε να πάμε στον τελικό, θα είναι πολύ ωραίο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook