«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 30 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 30 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday:Βασικός ο Σήφης
Ενα γύρο μετά. ο Δασκαλάκης φορά και πάλι τα γάντια του και παίρνει θέση.
0 ΣΑ ΠΙΝΤΟ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΘΑ ΥΠΕΡΑΠΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Βρε βρε σαν τα χιόνια! Κόντευα με να τον ξεχάσουμε τον Σήφη Δασκαλάκη. αλλά σήμερα στη Λιβαδειά, μετά από ένα γύρο. αναμένεται να τον ξαναδούμε να παίζει! Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αποφάσισε να ξεκουράσει τον Ντάνι Φερνάντες. τον οποίο δεν συμπεριέλαβε καν στην αποστολή, οπότε ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Ηρακλειώτη γκολκίπερ, που για μερικούς μήνες εμφανιζόταν ως τραυματίας. Για δεύτερο τερματοφύλακα, ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε τον Αγριμάκη. Άλλωστε ο τέταρτος γκολκίπερ της κρητικής ομάδας, ο Γιαγκιόζης. υποβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες σ’ επέμβαση στο γόνατο.
To rotation του Πορτογάλου προπονητή δεν αφορά. όμως. μόνο στον «άσο».
Αλλαγή προσώπων θα υπάρχει και στο κέντρο της άμυνας, λόγω της τιμωρίας του Μαρκ Ζορό. ΟΙβοριανός στόπερ θα επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι, με την Ξάνθη στο «Γεντί Κουλέ» και θα απουσιάσει πάλι στην ακροτελεύτια αγωνιστική, προκειμένου να εκτίσει την ποινή  που επισύρουν οι επτά κίτρινες κάρτες. Τη θέση του θα πάρει ο Νέρι Μπαρέιρο. Επίσης, δεν είναι βέβαιο ότι στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα βάλει στο αρχικό σχήμα τον Χρήστο Μπούρμπο. Ο έμπειρος δεξιός μπακ χρειάζεται ξεκούραση κι έτσι είναι πολύ πιθανό “ο Πορτογάλος να δώσει φανέλα βασικού στον Γιάννη Στάθη. Τέλος, παίζεται άλλη μία θέση. μεταξύ του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και του Κώστα Μπανούση.
Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του τραυματία Αλέξη Περογαμβράκη (ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο), ο Μανόλης Ροβίθης φαίνεται να έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Βασίλη Κουτσιανικούλη.
Πάντως, αν και ο ΟΦΗ δεν «καίγεται» για τη νίκη μια κι έχει σωθεί, θέλει τους τρεις βαθμούς στη Λιβαδειά, καθώς ο στόχος της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι να παραμείνει μέχρι τέλους στην έκτη θέση της βαθμολογίας.
ΦΩΣ: Χωρίς Φερνάντεζ στη Λιβαδειά ο ΟΦΗ
 Κάτι τα απανωτά παιχνίδια που έχουν… Φορτώσει ορισμένους παίκτες του ΟΦΗ, κάτι η εξασφάλιση της παραμονής και η ανάγκη του Ρικάρντο Σα Πίντο να δει αγωνιζόμενους ορισμένους ποδοσφαιριστές, οδήγησαν τον Πορτογάλο τεχνικό στην απόφαση να δώσει ανάσες στον Φερνάντεζ που έμεινε στο Ηράκλειο. ΟΟΦΗ είναι πολύ πιθανό κάποιοι από αυτούς που έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα από τα τελευταία ματς να μείνουν στον πάγκο ώστε να πάρουν ευκαιρίες και οι υπόλοιποι. Βέβαια στη λίστα των απόντων είναι και οι Λαμπρόπουλος, Περογαμράκης, Γιαγκιόζης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών (μόνο ο δεύτερος έχει ελπίδες να είναι διαθέσιμος στον επαναληπτικό του Κυπέλλου), ο τιμωρημένος Ζόρο, αλλά και οι Βερόν, Μονιάκης, Σίσιτς.
Με βάση τα παραπάνω, πιθανότερο σχήμα για να ξεκινήσει ο ΟΦΗ στη Λιβαδειά φαίνεται να είναι αυτό που αποτελείται από τους Δασκαλάκη, Στάθη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Μπαρέιρο (Δαμιανάκη), Κάλαϊτζιτς, Μακρή, Ζε Εντουάρντο, Μπανούση, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου. Στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, όπως ανακοινώθηκαν μετά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, περιλαμβάνονται και οι Αγριμάκης, Μποϋρμπος, Ντουντού, Νούνιες, Φραγκουλάκης, Ροβίθης, Κυζιρίδης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook