ΕΤΣΙ βγαίνει 6ος από την Κυριακή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο στόχος του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα δεν είναι άλλος από την κατάληψη της έκτης θέσης και το Gentikoule αναλύοντας τα δεδομένα δείχνει ότι μπορεί να τον πετύχει από την προτελευταία αγωνιστική.

Ο ΟΦΗ συγκατοικεί στην έκτη θέση μαζί με τους Πανθρακικό, Εργοτέλη ωστόσο στην τριπλή ισοβαθμία υπερτερεί εκείνος λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) ενώ στην συνέχεια οι αμέσως επόμενοι είναι οι Λεβαδειακός, Παναιτωλικός που έχουν 39 βαθμοί.

Με νίκη δική του κόντρα στην Ξάνθη και έναν λογικό συνδυασμό αποτελεσμάτων, ο ΟΦΗ από το βράδυ της Κυριακής θα έχει τερματίσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Ένα αποτέλεσμα πολύ σημαντικό για την πορεία της ομάδας, αν αναλογιστεί κανένας το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Έχοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα – 3 ημέρες μετά ακολουθεί το ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ο ΟΦΗ χρειάζεται απλά να κερδίσει την Ξάνθη και μετά να περιμένει να δει τι θα γίνει σε Ριζούπολη (Εργοτέλης), ΟΑΚΑ (Πανθρακικός), Λεωφόρο (Λεβαδειακός) και Περιβόλια (Παναιτωλικός). 

Από την στιγμή που ο ΟΦΗ υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες και έχοντας ως δεδομένο δική του νίκη επί της Ξάνθης, τότε απλά θα θέλει να μην κερδίσει ο Παναιτωλικός τον Πλατανιά αφού δεν θα τον φτάνει μιας και είναι στους 38.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook