Αναστόπουλος: “Υπομονή για μια νίκη ακόμα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θέλησε να πανηγυρίσει μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό διατηρώντας χαμηλούς τόνους τονίζοντας παράλληλα ότι “θέλουμε μια νίκη για να πάει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει”.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην ανωτερότητα του ΟΦΗ λέγοντας ότι “όταν παίζει τέσσερις φορές με μια ομάδα, έχεις κερδίσει δύο και έχεις δύο ισοπαλίες, πώς βγαίνει ότι ο Λεβαδειακός είναι καλύτερη ομάδα;” και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας λέγοντας ότι «είμαστε πάρα πολύ κοντά, ένα βήμα πριν τον στόχο. Έχει σημασία να είμαστε ψύχραιμοι και να κάνουμε υπομονή. Να κερδίσουμε το επόμενο και να πάμε στη Super League και μαθηματικά. Από τη ίδια θέση, όταν είχε τελειώσει το πρώτο ματς, είχα πει πως στα παιδιά συμπεριφέρονται σαν ζώα.  Δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί. Να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί έφτασαν να παίζουν με 8 παίκτες. Τρεις ήταν τραυματίες και στον πάγκο δεν υπήρχαν λύσεις, γιατί είχαμε τραυματισμούς. Το σημερινό βήμα, με τόσα προβλήματα παίρνει μεγαλύτερη αξία. Να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο, αλλά πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι. Επειδή είμαι 35 χρόνια στο ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά τα μάτια μου».

Όταν παίζει τέσσερις φορές με μια ομάδα, έχεις κερδίσει δύο και έχεις δύο ισοπαλίες, πώς βγαίνει ότι ο Λεβαδειακός είναι καλύτερη ομάδα;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook