“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 2 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 2 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Αδειοδότηση και συμβόλαια σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ

Από την στιγμή που εξασφαλίστηκε η παραμονή στην κατηγορία το βλέμμα των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκεται στην καινούργια σεζόν. Και ήδη έχουν στρέψει την προσοχή τους σε δύο κατευθύνσεις, αφενός στην εξασφάλιση της αδειοδότησης και αφετέρου στο ξεκαθάρισμα του τοπίου στο εσωτερικό της ομάδας, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα χρειαστεί να αντικατασταθούν. Όσον αφορά την αδειοδότηση, στον ΟΦΗ παραδέχονται ότι «η κατάσταση είναι καλύτερη, συγκριτικά με εκείνη του προηγούμενου καλοκαιριού», από την άλλη όμως αναγνωρίζουν ότι «τα μέτρα είναι πιο αυστηρά». Εκείνο που υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι ότι τελικά ο ΟΦΗ θα καταφέρει να εξασφαλίσει την άδεια και να προχωρήσει στη συγκρότηση του ρόστερ, ώστε να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικός την καινούργια περίοδο. Στα θέματα των συμβολαίων το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στις περιπτώσεις των Μακρή και Παπάζογλου που τουλάχιστον σε πρώτη φάση παρουσιάζουν σημαντικές δυσκολίες, καθώς και οι δύο παίκτες φαίνεται ότι έχουν στα χέρια τους προτάξεις από Ελλάδα και εξωτερικό και επιθυμούν να εξαργυρώσουν τη φετινή καλή αγωνιστική τους παρουσία. Εκείνο που έχει ζητήσει η ΠΑΕ και από τους δύο είναι να ξεκαθαρίσουν το ταχύτερο δυνατό τις προθέσεις τους, καθώς αν αποδεχτούν την πρόταση όλα θα είναι καλά, σε διαφορετική όμως περίπτωση θα χρειαστεί να αντικατασταθούν. Ήδη για την περίπτωση του φορ ακούγονται τα ονόματα δύο παικτών που και στο παρελθόν πέρασαν από τον ΟΦΗ, του Μάντζιου και του Πετρόπουλου. Τίποτε πάντως δεν κινείται αν δεν απαντήσουν πρώτα οι δύο ποδοσφαιριστές.
Ο Ντάνι Φερνάντεζ επέστρεψε μετά το ταξίδι στην πατρίδα του για οικογενειακή υπόθεση και τέθηκε στη διάθεση του Σα Πίντο για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη. Μοναδικός απών από το ματς αυτό θα είναι ο τραυματίας Περογαμβράκης που κά νει αγώνα για να ξεπεράσει τη θλάση και να είναι διαθέσιμος στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟ. Ο Τριποτσέρης θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Sportday

Βλέπει αποστολή

Ελπίδες για να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη στο «Γεντί Κουλέ, φαίνεται να έχει ο Αλέξης Περογαμβράκης. Αν μη τι άλλο. να βρίσκεται στην αποστολή, μια και οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο (είχε υποστεί θλάση) έχουν υποχωρήσει σημαντικά. Εν τω μεταξύ, ο Θοδωρής Τριποτσέρης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα εκτίσει την ποινή του στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αυτό σημαίνει ότι την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη, ο ΟΦΗ θα έχει στη διάθεση του το βασικό του κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Ζόρο-Τριποτσέρης), αλλά αμφότεροι θα απουσιάσουν λόγω τιμωριών από το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Goal

Ο Ζόρο επανέρχεται κόντρα στην Ξάνθη, ενώ θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική uis τιμωρί<κ του στο τελευταίο pars με τον Παναιτωλικό. Κατά τα άλλα, απουσίαζε από την προπόνηση ο Φερνάντεζ ο onoios είχε εξασφαλίσει άδεια για να μεταβεί στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους.

Live Sport

Ο καυτός μήνας έφτασε

Οι Κρητικοί μετά την εξασφάλιση της παραμονής θα επιδιώξουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν προκειμένου να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς στις 16 του μήνα θα αντιμετωπίσουν στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό. Παρά το γεγονός ότι περισσότεροι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα επιδιώξει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του και για τα δύο παιχνίδια που απομένουν προκειμένου οι ασπρόμαυροι να πετύχουν, εάν είναι δυνατόν, ακόμη και το απόλυτο. 0 Αλέξανδρος Περογαμβράκης αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook