Ο ψυχισμός των παικτών του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη αρχίζει και αποκτά έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που (φυσιολογικά) μπορούσε να έχει. Και είναι δεδομένο ότι στην μέση μπαίνει και ο προσωπικός ψυχισμός.

Τι εννοούμε με τις πρώτες λέξεις του προλόγου; Ότι το παιχνίδι με τους Ακρίτες θα μπορούσε να είναι μια απλά αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα που έπρεπε να εξελιχθεί σε μια μικρή “γιορτούλα” καθώς είναι το τελευταίο εντός έδρας. Όμως, με όλη την παραφιλολογία που προηγείται και η οποία κάνει κακό στον ΟΦΗ, είναι δεδομένο πως κανένας στην ομάδα δεν μπορεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να είναι… ήρεμος.

Στην “τσίτα”, ομάδα και παίκτες καλούνται την Κυριακή να αποδείξουν (χωρίς λόγο) ότι δεν είναι ελέφαντες κερδίζοντας την Ξάνθη και αποδεικνύοντας ότι ο ΟΦΗ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Παράλληλα, όμως αξίζει να αναφέρουμε ότι στον ΟΦΗ δεν έχουν ξεχάσει σε καμία περίπτωση όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Τα καραγκιοζιλίκια από πλευράς Ξάνθης (με τις καθυστερήσεις στο τελευταίο 10λεπτο), την συμπεριφορά προς τον Σα Πίντο και τα μέλη του ΟΦΗ που βρίσκονταν στον πάγκο καθώς βέβαια και όλες τις αποφάσεις του Λαμπρόπουλου που συνέθεσαν το έγκλημα της 10ετίας.

Δεν είναι και λίγοι οι λόγοι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook