“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 3 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 3 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ανεβάζουν ρυθμούς στον ΟΦΗ

Τα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και η έναρξη του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν είναι οι τρεις άξονες που καθορίζουν την πραγματικότητα του ΟΦΗ σε αυτή τη φάση της χρονιάς.
Στο αγωνιστικό σκέλος οι ρυθμοί της προετοιμασίας αυξήθηκαν χθες ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στο «Γεντί Κουλέ». Το πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Λαμπρόπουλου και Γιαγκιόζη, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ ατομικά γυμνάστηκε αλλά σε έντονους ρυθμούς ο Περογαμβράκης που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και έχει τεθεί νοκ άουτ για το ματς με τους ακρίτες.
Κατά τα λοιπά, στο ζήτημα των αδειοδοτήσεων μπήκε στο αρχείο η υπόθεση του Φίλιππου Σαχσανίδη, καθώς εξοφλήθηκε πλήρως με αποτέλεσμα να αποτελεί παρελθόν και αυτή η υπόθεση για τον ΟΦΗ. Ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας έλαβε τα χρήματα που του οφείλονταν και μία ακόμα περίπτωση είχε αίσιο τέλος, αφού έχουν προηγηθεί οι εξοφλήσεις των Μάιου. Ανεβάζουν ρυθμούς στον ΟΦΗ ρερ, Μπαρκαόυάν, Καρακατσάνη, Σκέντζου και Σταυρακάκη. Επίσης, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κλείσουν και άλλες υποθέσεις όπως αυτή του Κατσικογιάννη.
Από κει και πέρα ο Μάνθος Πουλινάκης με συνέντευξή του στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνει ο ΟΦΗ για να σταθεί στα πόδια του οικονομικά, απάντησε για το επεισόδιο Κομπότη και παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών.
Μεταξύ άλλων τόνισε: «Πριν από δύο χρόνια που αναλάβαμε την ομάδα, τα πράγματα ήταν χειρότερα από δύσκολα! Ο σύλλογος είχε τέσσερα δελτία, δεν είχε άδεια και τα προβλήματα έμοιαζαν βουνό. Παρ’ όλα αυτά, έγινε οργανωμένη προσπάθεια, δουλέψαμε σκληρά, δείξαμε την απαραίτητη υπομονή και νομίζω πως δικαιωνόμαστε. Ο σύλλογος έχει τεράστια δυναμική και εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επανέλθει στα στάνταρ που αναλογούν στο όνομα και στην ιστορία μας. Η φετινή πορεία ίσως είναι έκπληξη για πολλούς. Για μένα όμως δεν είναι. Από τον πρώτο καιρό, όταν δεν πήγαιναν όλα όπως θα θέλαμε, εγώ πίστευα στην ομάδα, στους παίκτες και στις δυνατότητες μας. Και στην πορεία όλα βελτιώθηκαν και φτάσαμε να είμαστε στην έκτη θέση στο πρωτάθλημα και μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου».
Για τους επόμενους στόχους υπογράμμισε: «Αυτό που μας… καίει είναι η σωστή οργάνωση σε όλα, μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια.
Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά. Πάμε βήμα βήμα και έχουμε ως στόχο κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και λίγο καλύτερα. Επίσης, πολύ βάρος θα πέσει και στις ακαδημίες, κάτι που ήδη έχει αρχίσει να γίνεται και θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και έχω αναλάβει προσωπικά να το λειτουργήσω».
Για το αν υπήρξε ο έντονος διάλογος με τον Γιάννη Κομπότη συμπλήρωσε: «Ναι, έτσι είναι. Μπορώ να πω πως εκείνη τη στιγμή αιφνιδιάστηκα, δεν το περίμενα. Παρ’ όλα αυτά, τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα, θέλω να πιστεύω πως ό,τι έγινε είναι λόγω της ψυχολογικής πίεσης πάνω στη στιγμή. Όλοι οι πρόεδροι, ανάμεσά τους και εγώ, την ώρα του αγώνα έχουμε μεγάλο άγχος. Ελπίζω λοιπόν πως αυτό οδήγησε τον κύριο Κομπότη σε αυτή την ενέργεια».

Goal

Κλείνει τα αυτιά του και σε όποιον αρέσει…

Τρία 24ωρα πριν από την αγωνιστική που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Αρη npos τα κάτω, ο M0v0os Πουλινάκηε έλαχε να είναι ο… τυχερό$- άtuxos πρόεδρο5 από τον οποίον όλοι (Ξάνθη, Πλατάνι. Βέροια. Απόλλων, Καλλονή, Πανιώνιοβ, ΠΑΣ Γιάννινα) περιμένουν κάτι… Ο iSios navroos κλείνει τα αυτιά του στην παραφιλολογία καθώ$ ότι κι αν γίνει K0noios θα είναι ο παραπονούμενοβ. «Είναι το τελευταίο ματε στην έδρα μαε, ο κόσμο$ θα γεμίσει το γήπεδο και θα επιδιώξουμε το τρίποντο. Να είναι σίγουροι όλοι noos ο ΟΦΗ θα παίξει για την ιστορία του και για κανέναν άλλον…» έλεγαν με νόημα άνθρωποι xns διοίκησης. Αν μη τι άλλο. το έπιασε το υπονοούμενο ο Πανόπουλοε…

Sportday

Τεστ σήμερα για “Πέρο”

Σήμερα θα επιχειρήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος χθες προπονήθηκε ατομικά και σε αυξημένους ρυθμούς. Ετσι και τα καταφέρει, θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη. Σε διαφορετική περίπτωση, ο επιθετικός του ΟΦΗ θα μείνει πάλι εκτός.
Στον ΟΦΗ, πάντως, θέλουν να κατέβει η ομάδα με τη μεγαλύτερη δυνατή υπεροπλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφενός γιατί είναι το τελευταίο φετινό στο «Γεντί Κουλέ» κι αφετέρου διότι ο στόχος της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι να τερματίσει στην έκτη θέση.
Εναν στόχο, τον οποίο υπενθύμισε στους παίκτες και ο Σα Πίντο, μιλώντας τους για τον αγώνα που έρχεται. Οι μόνοι που δεν γυμνάστηκαν χθες ήταν οι τραυματίες Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Γιαγκιόζης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook