«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 4 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 4 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday:Δοκιμάζει το πόδι του
 Στον Περογαμβράκη έχουν στραφεί τα βλέμματα στον ΟΦΗ εν όψει Ξάνθης. Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από θλάση, ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα.
Ο Περογαμβράκης θα επιχειρήσει να γυμναστεί σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς. Αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ωστόσο, και να περάσει με επιτυχία το τεστ δεν πρόκειται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.
Στις τάξεις του ΟΦΗ θέλουν τη νίκη για να τερματίσει η ομάδα και μαθηματικά στην έκτη θέση. Αλλωστε, υπερτερεί σε ισοβαθμία με Εργοτέλη και Πανθρακικό.
GOAL: ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΗΣ
Είναι κοινό μυστικό nus ο ΟΦΗ προσπαθεί να κρατήσει και τη νέα χρονιά στο ράστερ του 3 παίκτες που κάνουν τη διαφορά στη φετινή προσπάθεια. Πρόκειται για τους Θανάση Παπάζογλου, Ντουντού Σεραένσε και Γιώργο Μάκρη. Η περίπτωση του Ελληνα στράικερ είναι δύσκολη, καθώς οι μεχοχές του έχουν εκτοξευθεί και υπάρχουν πολλοί μνηστήρες.
Το ίδιο ισχύει και για τον Βραζιλιάνο που έχει βρει ρυθμό, έχει προσθέσει συμμετοχές και γκολ στο ενεργητικό του και το πιο πιθανό είναι να έχει στα χέρια του προτάσειs με πολύ καλές απολαβές. Οσον άφορα τον τρίτο της παρέας μόνο θεωρητικά φαντάζει εύκολη περίπτωση. Κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και έχει και αυτός… πέραση, με αποτέλεσμα να έχει ζητήσει χρόνο να σκεφτεί την πρόταση ανανέωσης
ΦΩΣ: «Κλείνουμε τα αφτιά μας σε όσα ακούγονται», λένε στον ΟΦΗ
 Δεν είναι η πρώτη φορά, και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία, που για ένα παιχνίδι στο φινάλε του πρωταθλήματος ακούγονται τα μύρια όσα. Διάφορα λέγονται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το ματς της προσεχούς αγωνιστικής στο Ηράκλειο, όπου ο αδιάφορος βαθμολογικά ΟΦΗ υποδέχεται την Ξάνθη που… καίγεται για βαθμούς. Σε όλη αυτή τη φημολογία που αναπτύσσεται και δεν αποκλείεται να εντείνεται όσο θα πλησιάζει η ώρα της αναμέτρησης, οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου αποφεύγουν να πουν το παραμικρό, για να μη ρίξουν περισσότερο… λάδι στη φωτιά. Αντί άλλης απάντησης, υπενθύμισαν όσα έγιναν στον πρώτο γύρο στο ματς της Ξάνθης με τις τιμωρίες του Κουτσιανικούλη και του Σα Πίντο, τη διάθεση τους να καταλάβουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογικά θέση αλλά και το γεγονός ότι θέλουν να χαρίσουν χαρά στον κόσμο τους, που τόσο τους στήριξε στη διάρκεια της χρονιάς. Το μόνο που ανέφεραν ήταν ότι «όλη αυτή την εβδομάδα θα κλείσουμε τα αφτιά μας, ξέρουμε τι ακούγεται και ποιοι τα λένε, αλλά δεν μας αγγίζει το παραμικρό».
Ενδεικτική των προθέσεων της ηρακλειώτικης ομάδας είναι η απόφαση να εκτίσει ο Τριποτσέρης την ποινή της μιας αγωνιστικής στο η, λένε στον ΟΦΗ ματς του Αγρινίου. Προτίμησαν δηλαδή στο Ηράκλειο να πάνε χωρίς έστω έναν από τους δύο βασικούς κεντρικούς στο Αγρίνιο (εκεί θα εκτίσει ποινή και ο Ζόρο), ώστε να δώσουν και οι δύο το «παρών» στο ματς της προσεχούς αγωνιστικής.
Κατά τα άλλα, μοναδικός απών, πέραν του δεδομένου Λαμπρόπουλου που έχει υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης πρόσθιου χιαστού, θα είναι ο Περογαμβράκης ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής για να ξεπεράσει τη θλάση και να καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για τον επαναληπτικό ημιτελικό της Μεγάλης Τετάρτης, με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook