Τι έχει κάνει με Δασκαλόπουλο ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πέμπτο παιχνίδι του ΟΦΗ θα σφυρίξει την Κυριακή ο Γιώργος Δασκαλόπουλος που είχε διευθύνει και το παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Δασκαλόπουλος θα έρθει στο “Γεντί Κουλέ” για 5η φορά με τον ΟΦΗ να μετράει 4 νίκες στα παιχνίδια που εκείνος είχε διευθύνει: 2 στην Β’ Εθνική και 2 στην Σούπερ Λιγκ με τον ΟΦΗ να μετράει ισάριθμα θετικά αποτελέσματα.

Στην Β’ Εθνική, ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Κορινθίας είχε διευθύνει τα παιχνίδια: με την Βέροια και τον Διαγόρα Ρόδου στο “Γεντί Κουλέ” όπου ο ΟΦΗ είχε ισάρυθμες νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0).

Στην Σούπερ Λιγκ διεύθυνε τα παιχνίδια της περιόδου 2012 – 2013 όπου ο ΟΦΗ κέρδισε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννενα – 2-0 και 2-1 αντίστοιχα – ενώ η τελευταία φορά που η ομάδα τον βρήκε μπροστά της ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τότε ο Δασκαλόπουλος είχε αδικήσει κατάφωρα τον ΟΦΗ όταν είχε κόψει τον Κουτσιανικούλη που έβγαινε σε θέση τετ α τετ γυρνώντας πίσω την φάση ενώ ο σύλλογος είχε βγάλει σκληρή ανακοίνωση εις βάρος του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook