«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 4 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σαββάτο 5 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: «ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ»
 Η παραμονή του Θανάση Παπάζογλου αποτελεί ένα από τα «καυτά θέματα» του καλοκαιριού για τον ΟΦΗ, με τον 2 6χρονο επιθετικό να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του μιλώνταε στην επίσημη ιστοσελίδα ms διοργανώTpms apxns. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θέληση σίγουρα υπάρχει, αλλά πόντοι, είτε μείνω είτε φύγω.
ο ΟΦΗ θα είναι πάντα στην καρδιά μου» δήλωσε ο npcbios σκόρερ των Κρητικών στο πρωτάθλημα. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Αλέξανδροε Περογαμβράκη$ πήρε κανονικά pcpos στη χθεσινή προπόνηση κα πλέον το «απουσιολόγιο» του Ρικάρντο Σα Πίντο είναι «λευκό». Πόντια, δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Ξάνθη, μια και ο Πορτογάλος θέλει να τον έχει απόλυτα έτοιμο για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
ΦΩΣ: Σύνθημα νίκης από τον Ρικάρντο ΣΑ ΠΙΝΤΟ
Σύνθημα νίκης από τον Ρικάρντο Σα (livto ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη. Μάλιστα ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε λόγο «νια διάφορους ψιθύρους που δεν μας αρέσουν και δεν μας αντιπροσωπεύουν». Αναλυτικά ακολουθεί η τοποθέτηση του Πορτογάλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ χθες το βράδυ: «Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως τον είχαμε σε κάθε ματς που παίξαμε στην έδρα μας, για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι μας και θέλουμε μόνο τη νίκη για πολλούς και σημαντικούς λόγους. Για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της 6ης θέσης, αλλά και να ισοφαρίσουμε το ρεκόρ των 44 βαθμών που, όπως ξέρω, είναι η καλύτερη συγκομιδή του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια.
Όλα αυτά είναι σημαντικά γεγονότα, όπως σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ακoύγονται ψίθυροι που δεν μας αρέσουν και δεν μας αντιπροσωπεύουν.
Δίνουμε ένα ακόμα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και θα έλεγα ότι οι πάντες θα πρέπει να σέβονται την ομάδα, τους παίκτες, τους φιλάθλους και την ιστορία μας. Για αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Κυριακή και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχω πει από την πρώτη στιγμή που ήρθα ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα, δουλεύουμε πολύ καθημερινά και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί ψηλά που του αξίζει. Και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή».
Παπάζογλου: «Υπάρχει θέληση» Ο επιθετικός του ΟΦΗ Θανάσης Παπάζογλου παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας, όπου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ικανότατος φορ είπε πως υπάρχει θέληση να παραμείνει, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά, αφού ακόμη δεν έχει συζητήσει τη διοίκηση. Ο ΠαπάΖογλου είπε νια τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε: «Με βοήθησε περισσότερο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την εμπειρία που έχει.
Ήταν τότε που ακόμα δεν είχα αγωνιστεί επαγγελματικά και ήταν εκείνος που ξεχώρισε κάποια χαρακτηριστικά που του άρεσαν πάνω μου». Για τον κόσμο της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε: «Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε ένα τόσο θερμό κοινό, όπως είναι αυτό του ΟΦΗ. Δείχνει σε κάθε αγώνα πόσο αγαπάει την ομάδα. Να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον ΟΦΗ, και στις καλές και στις κακές στιγμές, γιατί μόνο έτσι μια ομάδα μπορεί να λέγεται μεγάλη. Όταν ο ίδιος ο κόσμος της είναι πάντα δίπλα της».
Όσον αφορά τους στόχους του, δήλωσε: «θα ήθελα να παίξω όσο γίνεται σε πιο υψηλό επίπεδο, να χαρώ τίτλους και διακρίσεις. Και φυσικά να μπορέσω να παίξω και στο εθνικό μας συγκρότημα». Στην ερώτηση για το ενδεχόμενο παραμονής του στο Ηράκλειο ο Παπάζογλου υπογράμμισε: «Αυτό είναι κάτι που θα συζητήσω μετά το τέλος των υποχρεώσεων.
Δεν έγω αποαιασίσει ακόυα. θέληση σίγουρα υπάρχει, αλλά πάντως, είτε μείνω είτε φύγω, ο ΟΦΗ θα είναι πάντα στην καρδιά μου». Φυσικά ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να παίξει ο ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου: «Να φτάσεις στον τελικό του Κυπέλλου μετά από τόσα χρόνια μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να κάνει τη χρονιά. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα φτάσουμε εκεί».
• Ο Περογαμβράκης προπονήθηκε χθες κανονικά, ωστόσο είναι άγνωστο αν ο Πίντο θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς με την Ξάνθη. Απόντες είναι οι εδώ και καιρό τραυματίες Λαμπρόπουλος και Γιαγκιόζης• Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξόφλησε χθες τον πρώην μέσο της ομάδας και νυν της Καλλιθέας Γιώργο Κατσικογιάννη.
Sportday: «Ψίθυροι; Δεν μας αρέσουν»
 «Ψίθυροι; Δεν μας αρέσουν» Σημασία δεν δίνει ο Σα Πίντο στο τι λέει ο καθένας για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ξάνθη. «Ακούμε διάφορους ψιθύρους που δεν μας αρέσουν και δεν μας αντιπροσωπεύουν», δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θέλει τη νίκη: «Για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της έκτης θέσης.
Και να ισοφαρίσουμε το ρεκόρ των 44 βαθμών που είναι η καλύτερη συγκομιδή του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια». Ο Περογαμβράκης γυμνάστηκε κανονικά. Ωστόσο, δεν πρόκειται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο Παπάζογλου επανέλαβε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας πως «δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το μέλλον μου».
Τέλος, τακτοποιήθηκε η οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ με τον Γιώργο Κατσικογιάννη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook