“Όλοι στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στο πρωτάθλημα στο Γεντί Κουλέ… αλλά και να ανανεώσει το ραντεβού του… για τις 26 Απριλίου!

«Φίλες και φίλοι. Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον ΟΦΗ φτάνει στο τέλος της. Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει το τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι, στις 7μμ. με αντίπαλο την Ξάνθη, και σας καλούμε για να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για όσα μας πρόσφεραν την φετινή αγωνιστική περίοδο και να πανηγυρίσουμε τη νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της 6ης θέσης.

Το πρώτο σε πληρότητα γήπεδο της χώρας θα είναι και πάλι γεμάτο παίρνοντας  τον δικό του… τίτλο και στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλη την χώρα ότι ο ΟΦΗ καθημερινά και βήμα-βήμα ξαναγίνεται μεγάλος με βασικό πρωταγωνιστή τον κόσμο του.

Την Κυριακή όλοι στο Γεντί Κουλέ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Για να νικήσουμε, να πανηγυρίσουμε, να χειροκροτήσουμε και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 26 Απριλίου…»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook