Επέστρεψε στα γκολ μετά από 2,5 μήνες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τις 20 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια είχε να σκοράρει ο Αλέξης Περογαμβράκης που ξέσπασε μετά το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε.

Παρότι το 2014 ξεκίνησε για τον Περογαμβράκη με τους καλύτερους οιωνούς, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον 26χρονο επιθετικό να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και να μένει εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Όμως, όταν χρειάστηκε ο “Πέρο” χτύπησε και η επιστροφή του στα γκολ ήταν ότι καλύτερο εν όψει του μεγάλου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Περογαμβράκης κάνει ποδαρικό σκοράροντας στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ ανοίγοντας τον δρόμο για την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου. Λίγες ημέρες μετά, στις 20 Ιανουαρίου, σκοράρει ένα καταπληκτικό γκολ στα Περιβόλια και το οποίο είναι το πρώτο για να φτάσει ο ΟΦΗ σε μια σπουδαία νίκη. Έκτοτε ακολούθησαν 2,5 ολόκληρους μήνες με τον Αλέξη Περογαμβράκη να επιστρέφει στα γκολ κόντρα στην Ξάνθη. Και τι γκολ έτσι; Γκολάρα που η σημασία του ήταν πολύ μεγαλύτερη από όσο περίμενε και ο ίδιος!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook