Το τεράστιο ρεκόρ του κόσμου του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ρεκόρ δεν έσπασε μόνο η ομάδα με την φετινή της παρουσία στο γήπεδο αλλά και ο κόσμος του ΟΦΗ που κατέκλυσε το “Γεντί Κουλέ”, έκανε sold out και κατάφερε να υπερ-διπλασιάσει (!!) τον αριθμό των εισιτηρίων σε σχέση με την σαιζόν 2012 – 2013!

Με την διεξαγωγή του αγώνα με την Ξάνθη, ολοκληρώθηκε η σαιζόν στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ να κάνει ένα τεράστιο ρεκόρ και τον κόσμο του να αναδεικνύεται σε πρώτο μάγκα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και αυτό συνέβη, για πολλούς λόγους αφού βλέποντας τον σύλλογο να μπαίνει σε μια τάξη, ανταποκρίθηκαν σε τεράστιο βαθμό με αποτέλεσμα το “Γεντί Κουλέ” να είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι.

Η τεράστια άνοδος της παρουσίας του κόσμου στα παιχνίδια του “Γεντί Κουλέ” αποτυπώνεται πλήρως μέσα από τους αριθμούς που προκύπτουν – με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την χρονιά “κόβοντας” 72.724 εισιτήρια – αριθμό – ρεκόρ από την χρονιά που επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ!

Τα 70+ χιλιάδες εισιτήρια που έκοψε ο ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” με την Θύρα 6 να μην είναι ανοικτή από την αρχή της χρονιάς, αποτελούν ένα δείγμα της δίψας, της θέλησης και της συμπαράστασης του κόσμου απέναντι στην ομάδα όταν την προηγούμενη σαιζόν, 2012 – 2013, είχαν διατεθεί σχεδόν τα μισά εισιτήρια (33.016).

Παράλληλα, οι αριθμοί που προκύπτουν ανέδειξαν και το “Γεντί Κουλέ” στο πρώτο γήπεδο – σε πληρότητα – στην Ελλάδα ξεπερνώντας έδρες όπως αυτές της Λεωφόρου, της Τούμπας ακόμα και το Καραΐσκάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook