Σα Πίντο προς Ροβίθη: “Εσύ μικρέ, σήμερα θα σκοράρεις”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης επί της Ξάνθης, ο Μανώλης Ροβίθης, μίλησε στην εφημερίδα “Πατρίς” όπου αποκάλυψε την… πρόβλεψη του Σα Πίντο ενώ στάθηκε στην πίστη που είχε ο ΟΦΗ για να πάρει το παιχνίδι.

“Χαίρομαι για το γκολ που πέτυχα αλλά πιο πολύ χάρηκα που η ομάδα μου κέρδισε αυτό το ματς” είπε αρχικά στην συνέντευξη του τόσο για το γκολ που πέτυχε ο ίδιος, όσο και για τη νίκη επί της Ξάνθης που είχε μια ιδιαίτερη βαρύτητα. Για το ματς είπε περισσότερα και στάθηκε στην θέληση που υπήρχε στον ΟΦΗ για τη νίκη: “Ήταν ένα απίστευτο ματς για τον κόσμο για μας τους παίκτες, για όλους. Από τα παιχνίδια που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Το θέλαμε πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να το χάναμε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί δώσαμε ένα λόγο στους φιλάθλους μας να χαμογελάσουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Ο Ροβίθης αποκαλύπτει το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ” κατά την διάρκεια της ανάπαυλας: “Εμείς παίξαμε μόνο για τη νίκη. Ακόμα και στο ημίχρονο όταν άδικα μείναμε πίσω στο σκορ ο προπονητής μας είπε ότι μπορούμε να μπούμε και να το γυρίσουμε και αυτό κάναμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα και θα ήταν άδικο να χάναμε αυτό το παιχνίδι. Δεν βλέπαμε ποιόν αντίπαλο είχαμε απέναντι μας. Όποιος κι αν ήταν εμείς θα παίζαμε για τη νίκη”.

Το απόγευμα της Κυριακής ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εκείνον καθώς πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ και το πανηγύρισε μάλιστα ιδιαίτερα έντονα. Ο “Ρόμπι” έγινε ένα κουβάρι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τόνισε ότι το αφιερώνει “σε αυτούς που με αγαπάνε και με έχουν βοηθήσει. Δεν θα πω ονόματα, αυτοί που θα διαβάσουν ξέρουν ποιοι είναι”. 

Όσον αφορά την συνεργασία του με τον Ρικάρντο Σα Πίντο ο Μανώλης Ροβίθης αποκάλυψε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός… προέβλεψε το γκολ που θα πετύχαινε αργότερα: “Εσύ μικρέ, σήμερα θα σκοράρεις. Είναι η ώρα σου” ενώ έχει να λέει για την δικαιοσύνη που τον χαρακτηρίζει: “Ο προπονητής μας είναι δίκαιος και επιβραβεύει αυτούς που δουλεύουν. Έχει περάσει στην ομάδα την φιλοσοφία του νικητή και μας έχει κάνει μια οικογένεια”.

Πλέον, όλοι κοιτάζουν τον μεγάλο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και όπως τόνισε: “Το σκεφτόμαστε πολύ. Είναι δύσκολο αλλά μπορούμε. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα αλλά κι εμείς έχουμε δείξει ότι έχουμε πολλές δυνατότητες. Θα τα δώσουμε όλα γιατί δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες και τουλάχιστον να μην μετανιώσουμε ότι δεν προσπαθήσαμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η χρονιά είναι επιτυχημένη με την 6η θέση αλλά θέλουμε και το κάτι παραπάνω”. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook