“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 10 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 10 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Σοκ στον ΟΦΗ με Μπανούση

Πάγωσαν στον ΟΦΗ με το άκουσμα της διάγνωσης για τον τραυματισμό του Μπανούση. «Ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου», ανέφεραν οι γιατροί, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θα υποβληθεί άμεσα (πιθανά σήμερα) σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα χρειαστούν περίπου τρεις μήνες για την επιστροφή του.
Συνεπώς θα προλάβει μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας. Μπορεί στο πρόγραμμα του ΟΦΗ να υπάρχει το ματς του Αγρινίου για το φινάλε του πρωταθλήματος, είναι όμως βέβαιο ότι το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας βρίσκεται ήδη στον επαναληπτικό ημιτελικό της Μεγάλης Τετάρτης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Για αυτό και θεωρείται δεδομένο ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς, θέλοντας να τους έχει ξεκούραστους για τη μεγάλη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Άλλωστε ούτε ο Πορτογάλος τεχνικός ούτε οι άνθρωποι της ομάδας έκρυψαν τις φιλοδοξίες τους για την έκβαση της αναμέτρησης και ακόμη και την εποχή που ο δεν γινόταν λόγος για πρόκριση στον τελικό.
Πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα του Ηρακλείου έχει καπαρώσει την έκτη θέση και θέλει να ολοκληρώσει τη χρονιά ακόμη πιο εντυπωσιακά, βρίσκοντας μια θέση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.
Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις θεωρείται δεδομένο ότι στο Αγρίνιο θα αγωνιστούν, στη συντριπτική τους πλειονότητα, παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε, πέρα από την πρόθεση του v Πορτογάλου τεχνικού να ξεκουραστούν κάποιοι v ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το… κουπί από την αρχή της χρονιάς, υπάρχουν και οι τιμωρίες βασικών παικτών. Η Άλλοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινές και άλλοι αναγκαστικά θα το κάνουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς τελειώνει η χρονιά. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι δύο ψ κεντρικοί αμυντικοί Ζόρο και Τριποτσέρης, ενώ στη δεύτερη εντάσσονται οι Κουτσιανικούλης και Ζε Εντουάρντο, που δέχτηκαν κίτρινη κάρτα στο ματς με την Ξάνθη, συμπλήρωσαν τέσσερις και αναγκαστικά θα εκτίσουν την ποινή στο ματς του Αγρινίου.
• Το έξτρα πριμ των 15.000 ευρώ για τη νίκη ΟΦΗ δεν είχε ξεκαθαρίσει τα θέματα παραμο- μοιράστηκαν χθες το πρωί οι παίκτες του ΟΦΗ.

Goal

ΟΦΗ

Το ποσό των 15.000 μοιράστηκαν x6es οι ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Το ποσό είναι πριμ ids διοίκησα για τη νίκη επί της Ξάνθης στο πρόσφατο παιχνίδι. Στο μεταξύ, χωρίς το βασικό κεντρικό αμυντικό του δίδυμο (Ζόρο, Τριποτσέρης) που είναι τιμωρημένοι θα παραταχθεί ο ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική με τον Παναιτωλικό. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να ξεκινήσει με xous Μπαρέιρο, Δαμιανάκη.

Sportday

Τρεις μήνες εκτός δράσης

Ο Λαρισαίος μέσος, που είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με την Ξάνθη (σε μία σύγκρουσή του με τον Δημήτρη Κυριακίδη) και είχε πρηστεί το πόδι του δεν έχει τελικά έναν απλό τραυματισμό.
Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και σήμερα θα διαβεί την πόρτα του χειρουργείου. Οι εκτιμήσεις λένε ότι θα μείνει περίπου τρεις μήνες εκτός δράσης.
Η σεζόν, λοιπόν, τελειώνει άδοξα για τον 24χρονο παίκτη, σε μια εποχή μάλιστα που ο Ρικάρντο Σα Πίντο τον είχε βγάλει από τη… ναφθαλίνη, όπου ήταν στον α’ γύρο.
και του είχε δώσει φανέλα βασικού σε αρκετά παιχνίδια. Δεν είναι κάτι δυσάρεστο μόνο για τον ίδιο. αλλά και για την ομάδα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον υπολόγιζε για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό τη Μεγάλη Τετάρτη. Βλέπετε, ο αγώνας της Λεωφόρου είναι όλη η χρονιά για τον ΟΦΗ. μια και όλοι ζουν και αναπνέουν με το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου και.
γιατί όχι. και της κατάκτησης του τροπαίου. Παρεμβάλλεται, βέβαια, το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά ελάχιστοι ασχολούνται με αυτό.
Χθες το μεσημέρι, ένας από τους χορηγούς του ΟΦΗ παρέθεσε γεύμα στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook