«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 13 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα,Κυριακή 13 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Το μυαλό στο Κύπελλο
Με tο μυαλό στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα παίζει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί είναι δεδομένο ότι θα κάνουν αλλαγές στο αποψινό ματς με τον Παναιτωλικό, για να ξεκουράσουν παίκτες. Φυσικά εκτός θα μείνουν οι τιμωρημένοι. Κουτσιανικούλης,
Τριποτσέρης, Ζε Εντουάρντο και Ζόρο.
ΦΩΣ: Tο σώμα στο Αγρίνιο, το μυαλό στη Λεωφόρο
Φινάλε του πρωταθλήματος σήμερα με την αποστολή του ΟΦΗ να βρίσκεται στο Αγρίνιο, αλλά το σίγουρο είναι ότι το μυαλό του Σα Πίντο και των παικτών βρίσκεται ήδη στον επαναληπτικό Κυπέλλου της Μεγάλης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζουν τη σημερινή αναμέτρηση, σε μια προσπάθεια να πάρουν ανάσες κάποιοι βασικοί στους οποίους θα στηριχτεί ο Πόρτογάλος τεχνικός για το ματς της Τετάρτης.
Άλλωστε ακόμη και με ήττα στο σημερινό παιχνίδι ο ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει την έκτη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Σα Πίντο θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες. Δεν είναι μόνο ότι θέλει να ξεκουράσει ορισμένους, αλλά και το ότι δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ζόρο, Τριποτσέρη, Κουτσιανικούλη, Ζε Εντουάρντο και τους άτυχους Λαμπρόπουλο και Μπανούση. Εκτός πλάνων έμειναν και οι Σίσιτς, Δασκαλάκης, Βερόν.
Η αποστολή του ΟΦΗ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο Αγρίνιο δεν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, αλλά θα παραμείνει στην Αθήνα, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με επιπλέον μετακινήσεις οι ποδοσφαιριστές. Για αυτό ο Σα Πίντο συμπεριέλαβε και τους τιμωρημένους στην αποστολή, οι οποίοι φυσικά δεν υπολογίζονται για τη σημερινή αναμέτρηση. Σαν πιθανότερο σχήμα για να παραταχθεί σήμερα ο ΟΦΗ φαντάζει αυτό που αποτελείται από τους Φερνάντεζ, Μπούρμπο, Δαμιανάκη, Μπαρέιρο, Μιλιάζες, Μακρή, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκη, Ροβίθη, Περογαμβράκη, Παπάζογλου. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται ακόμη οι Αγριμάκης Παγκιόζης, Στάθης, Μονιάκης, Νούνιες, Κυζιρίδης, Φαζός, Ντουντού, Τριποτσέρης, Ζόρο, Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (οι τέσσερις τελευταίοι είναι εκτός πλάνων για το σημερινό ματς).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook