“Αν σκοράρει ο ΟΦΗ, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέντε Έλληνες προπονητές μίλησαν στην “Real News” για τον ημιτελικό του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό και έκαναν τα προγνωστικά τους.

Αναλυτικά όσα είπαν

Γιάννης Χριστόπουλος: «Το 1-0 του ΟΦΗ είναι καθαρό σκορ και επιπρόσθετα δεν δέχθηκε γκολ στο Ηράκλειο. Είναι ομάδα με έμπειρους παίκτες και θα δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό. Όμως ο αντίπαλος είναι φορμαρισμένος και στην έδρα του μπορεί να προκριθεί, ειδικά αν καταφέρει να σκοράρει γρήγορα. Αν φυσικά δεχτεί τέρμα, η κατάσταση δύσκολα θα ανατραπεί. Φαβορί σε τόσο ανοιχτό παιχνίδια δεν υπάρχουν και είναι 50-50. Μακάρι να περάσουν οι καλύτεροι και να μη μας απασχολήσουν διαιτησία ή επεισόδια».

Σάκης Τσιώλης: «Αν ο ΟΦΗ πετύχει γκολ, θα έχει καλές πιθανότητες. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει και πάλι έδρα και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την πρόκριση».

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Για τον ΟΦΗ, το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό, όμως θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός στην έδρα του θα είναι καλύτερος και θα παλέψει σκληρά. Στις λεπτομέρειες θα κριθούν και οι δύο αναμετρήσεις».

Μάκης Χάβος: «Ένα μικρό πλεονέκτημα έχει ο ΟΦΗ, επειδή νίκησε και δεν δέχθηκε γκολ Όμως ο Παναθηναϊκός είναι φορμαρισμένος και στη Λεωφόρο παίρνει καλά αποτελέσματα».

Σταΐκος Βεργέτης: «Ανοιχτά τα σκορ στα πρώτα ματς, Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα με τη νίκη στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Παναθηναϊκός ποντάρει στη φόρμα και την καλή του έδρα. Ενας τελικός μεταξύ Ολυμπιακού Παναθηναϊκού έχει πάντα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο μιλάμε για τον θεσμό των εκπλήξεων και όλα μπορούν να συμβούν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook