Μήνυμα αγάπης και ζωής εν όψει Πάσχα από τους “Κρήτες”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ακόμα ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα έστειλε ο σύνδεσμος “Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος” καθώς λίγες ημέρες πριν το Πάσχα παρέδωσαν ρουχισμό και τρόφιμα σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού κούτες με ρούχα και φαγητό προκειμένου αυτά να δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες ημέρες.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου

Ο σύνδεσμος μας συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο παρέδωσε πριν λίγες ημέρες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού ρουχισμό και τρόφιμα με σκοπό να διανεμηθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι δραστηριότητες του συνδέσμου μας θα συνεχιστούν με διάφορες άλλες πρωτοβουλίες δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε ανθρώπους που στερούνται τα βασική είδη διαβίωσης να μπορέσουν μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες να βελτιώσουν έστω και λίγο την καθημερινότητα τους.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν αυτή την προσπάθεια,με όποιο τρόπο μπορούσαν, και ευελπιστούμε στο μέλλον σε ανάλογες πρωτοβουλίες να τους έχουμε δίπλα μας.

ΚΡΗΤΕΣ 4-Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook