“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα περισσότερα δημοσιεύματα που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ο διμέτωπος αγώνας του ΟΦΗ

Ο διμέτωπος αγώνας του ΟΦΗ Σε δύο ταμπλό παίζει σήμερα και αύριο ο ΟΦΗ και μάλιστα αμφότεροι οι αγώνες είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι. Στο ένα ταμπλό η αοειοδότηση και στο άλλο ο ημιτελικός του Κυπέλλου.
Οσον αφορά στο πρώτο ζήτημα, η κρητική ΠΑΕ πήρε χθες αναβολή για σήμερα στις 9.30, προκειμένου να καταθέσει τον φάκελο του στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Στην εκδίκαση της υπόθεσης της κρητικής ομάδας, αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο πρόεδρος του ΟΦΗ. Μάνθος Πουλινάκης. Στον ΟΦΗ εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την αδειοδότηση και όπως υποστηρίζουν στα υπέρ τους είναι η βελτιωμένη οικονομικά θέση που έχει να παρουσιάσει η κρητική ΠΑΕ σε σχέση με πέρυσι. Οσον αφορά στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, οι «μελανόλευκοι» κατεβαίνουν με^ατού στη διεκδίκηση της πρόκρισης το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Ηράκλειο. Μετά το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, η αποστολή παρέμεινε στην Αθήνα και χθες προπονήθηκε στην Παιανία. Το ευχάριστο για τον Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα κι έτσι θα έχει την δυνατότητα να παρατάξει αξιόμαχη ενδεκάδα.

Goal

Με ανοιχτά χαρτιά και φρεσκάδα

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ουσιαστικά άνοιξε στο Αγρίνιο τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στη Λεωφόρο. 0 Πορτογάλος προπονητής δεν επιβάρυνε με το αδιάφορο τους ποδοσφαιριστές του που θα ξεκινήσει στη ρεβάvs Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Από αυτούς που πήραν φανέλα βασικού κόντρα στον Παναιτωλικό, μόνον οι Ντουντου, Μιλιάζες θα είναι σίγουρα στην ενδεκάδα στο αυριανό ματς (πιθανότητα έχουν και οι Κάλαϊτζιτς, Ροβίθης. Ανάσες δόθηκαν orous Μπούρμπο, Φερνάντεζ, Τριποτσέρη, Ζόρο, Μακρή, Ζε Εντουάρντο και Κουτσιανικούλη, ενώ για λίγα λεπτά έπαιξαν οι Παπάζογλου και Περογαμβράκης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νεαρός Δαμιανόκης ήταν ο 31os παίκτης που χρησιμοποίησε φέτος ο ΟΦΗ.

ΦΩΣ

“Είμαστε πολεμιστές και ονειρευόμαστε τον τελικό”

«Είμαστε πολεμιστές και ονειρευόμαστε τελικό» Στον ρυθμό του μεγάλου αυριανού επαναληπτικού ημιτελικού κινούνται οι πάντες στον ΟΦΗ. Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του πρωταθλήματος με την κατάληψη της 6ης θέσης αποτελεί επιτυχία για την ομάδα, πόσο μάλλον όταν στο ξεκίνημα της χρονιάς βολόδερνε στα τελευταία βαθμολογικά σκαλοπάτια. Όμως και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, στον ΟΦΗ ποτέ δεν έκρυψαν την επιθυμία για ιδανικό φινάλε στη χρονιά. Κάτι που μεταφράζεται σε πρόκριση αρχικά στον τελικό του Κυπέλλου και έπειτα κατάκτηση του τροπαίου από τους Ηρακλειώτες.
Κάτι ανάλογο άλλωστε επισημαίνει και ο Μαρκ Ζόρο στην ιστοσελίδα του στο facebook, όπου τονίζει τα εξής: «Στην αρχή της χρονιάς, όταν ήμασταν 17οι, δεν μας πίστευε κανένας, αλλά πολεμήσαμε σαν μαχητές και καταφέραμε να τερματίσουμε 8οι στο τέλος του πρώτου γύρου. Συνεχίσαμε και στο τέλος της χρονιάς τερματίσαμε 6οι. Πιστεύω ότι η πορεία μας είναι θετική. Όμως θα είναι ακόμα καλύτερη αν καταφέρουμε να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το κατακτήσουμε. Ηδη είμαστε στον τελικό με το ένα πόδι, επειδή κερδίσαμε 1-0 στον πρώτο ημιτελικό, οπότε μας κάνει να ονειρευόμαστε επειδή είμαστε πολεμιστές. Σεβασμός στους συμπαίκτες μου και σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ!». Και είναι βέβαιο πως οι απόψεις του Ιβοριανού κεντρικού αμυντικού απηχούν εκείνες και των υπολοίπων στην ομάδα του Ηρακλείου.
Κατά τα άλλα, σε αγωνιστικό επίπεδο ο Ρικάρντο Σα Πίντο παρά την ήττα δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την αγωνιστική παρουσία του ΟΦΗ στο Αγρίνιο, Ωστόσο στο μυαλό του βρίσκεται πλέον το αυριανό παιχνίδι, κάτι που, από ό,τι φάνηκε και στις επιλογές για την αρχική ενδεκάδα της προχθεσινής αναμέτρησης, ίσχυε και πριν. Το ευχάριστο για τον ίίορτόγάλο τεχνικό ii^i ότι ξεκουράστηκαν αρκετοί παίκτες που θα υπολογίζονται για το αυριανό αρχικό σχήμα (Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μακρής), κάποιοι άλλοι πήραν ολιγόλεπτη συμμετοχή (Παπάζογλου, Περογαμβράκης) και φυσικά είναι διαθέσιμοι οι τέσσερις τιμωρημένοι που δεν αγωνίστηκαν εναντίον του Παναιτωλικού (Ζόρο, Τριιίότσέρης, Κουτσιανικούλης, Ζε Εντουάρντο).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook