«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα περισσότερα δημοσιεύματα που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Κομπλέ στον «τελικό»
O ΦΗ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΖΟΡΟ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΚΡΗ. Η ΠΑΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΟΦΗ έφτασε. Οι Κρητικοί θα δώσουν σήμερα στις 17.00 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της ιστορίας τους.
Τη ρεβάνς του 1-0 του «Γεντί Κουλέ» με χο οποίο επικράτησαν στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Αυτό το ΙΟ καλείται να διαφυλάξει η κρητική ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Και καλείται να το κάνει, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να υπολογίζει σε όλα του τα «όπλα».
Παρά την ανησυχία που «έβγαινε» χθες από πλευράς ΟΦΗ για Παηάζογλου. Ζορό και Μακρή. οι τρεις ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους και αναμένεται να είναι και στο αρχικό σχήμα. Αλλωστε, πρόκειται για τρεις από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο Σα Πίντο ποντάρει πολλά σε αυτούς για να φύγει με την μεγάλη πρόκριση από την Αθήνα και να στείλει την ομάδα του στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.
Εκτός από τους Ζορό. Παηάζογλου και Μακρή. που θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ. οι Κρητικοί ζήτησαν και αυξημένα μέτρα ασφαλείας για το σημερινό ματς. Μάλιστα, όπως έκαναν γνωστό, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα που ζήτησε η ΠΑΕ. η οποία έστειλε έγγραφα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Επιπλέον, ο ΟΦΗ έστειλε έγγραφο και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στον Αθλητικό Εσαγγελέα. με το οποίο ζήτησε την παρουσία Εισαγγελέα από την άφιξη μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Α
Aναμενόμενη χαρακτήριζαν στον ΟΦΗ την είδηση για τη μη χορήγηση άδειας στην ομάδα σε πρώτο βαθμό.
Μάλιστα, στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως αυτό θα γίνει σε δεύτερο βαθμό, αφού έλεγαν χαρακτηριστικά.
«Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την αρνητική εισήγηση. Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι εντάξει στα περισσότερα σημεία της αδειοδότησης και κυρίως στη δραστική μείωση των εξόδων, όπως επιτάσσει ο κανονισμός. Μείωση που φτάνει στο 40% που κατατάσσει την ΠΑΕ ΟΦΗ στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας».
■ 0 ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΟΡΟ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΗ. ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
ΦΩΣ: «Είμαστε προετοιμασμένοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε»
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιδιώξει ο ΟΦΗ σήμερα το απόγευμα στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Ηρακλείου, έχοντας για… προίκα το ισχνό μεν, προβάδισμα δε της πρώτης αναμέτρησης (1-0), θέλει να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο που άρχισε να διαγράφεται στα μυαλά των ανθρώπων της από το σημείο εκείνο και μετά που εξασφαλίστηκε η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι δηλώσεις του Ρικάρντο Σα Πίντο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την επιθυμία για παρουσία της ομάδας στον τελικό, ενώ τη χαρακτήρισε έτοιμη να πάρει αυτό που θέλει. «Ξέρουμε ότι ο αγώνας θα γίνει σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, απέναντι στον Παναθηναϊκό που θέλει τη νίκη.
Αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ και πρόσθεσε «Κανένας δεν μπορεί να ζητήσει κάτι παραπάνω από αυτή την ομάδα και από αυτά τα παιδιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε όταν πάμε στον τελικό του Κυπέλλου».
Στη χθεσινή τελευταία προπόνηση προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα για την τεχνική ηγεσία, καθώς οι Ζόρο και Παπάζογλου συγκρούστηκαν και αποχώρησαν, με τον πρώτο πάντως περισσότερο να ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο.
Το γεγονός αυτό αναγκάζει τον Σα Πίντο να περιμένει τον Ιβοριανό αμυντικό μέχρι την τελευταία στιγμή, αν και όλα δείχνουν ότι δεν θα χάσει τη σημερινή αναμέτρηση. Ενα πρόβλημα στον δικέφαλο ταλαιπωρεί και τον Μακρή και ηκατάσταση του θα ξεκαθαρίσει σήμερα, αλλά φαίνεται ότι δεν πρόκειται να του στοιχίσει τη συμμετοχή. Με βάση τα παραπάνω ως πιθανότερο σχήμα για να ξεκινήσει ο ΟΦΗ τον σημερινό επαναληπτικό φέρεται αυτό που αποτελείται από τους Φερνάντεζ, Μπούρμπο, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρη, Μακρή, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου.
• Την παρουσία εισαγγελέα στη σημερινή αναμέτρηση ζήτησε η ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, με έγγραφα που έχουν σταλθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ρτη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, η ΠΑΕ ζητά να υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας της αποστολής του ΟΦΗ όλη την αυριανή μέρα, ενώ με άλλα έγραφα, που στάλθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στον αθλητικό εισαγγελέα, ζητά την παρουσία εισαγγελέα από την άφιξη μέχρι την αναχώρηση της αποστολής από τη Λεωφόρο.
• Δεν φαίνεται να ανησυχούν στον ΟΦΗ για την απόρριψη σε πρώτο βαθμό του φακέλου αδειοδότησης, αφού θεωρούν ότι η πρόβλεψη για δραστική μείωση των εξόδων σε ποσοστό που θα φτάνει το 40% αποτελεί «αναγκαία και ικανή συνθήκη» για την έγκριση του φακέλου, έστω και σε δεύτερο βαθμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook