Η (δύσκολη) προσπάθεια παραμονής του Ζε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος χαφ “φόρτσαρε” μετά τον Ιανουάριο κάνοντας ένα εξαιρετικό 2014 και στον ΟΦΗ θέλουν να κάνουν προσπάθεια ώστε να παραμείνει στο Ηράκλειο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ζε Εντουάρντο ήρθε στο Ηράκλειο το περασμένο καλοκαίρι και η μετακίνηση του στον ΟΦΗ προκάλεσε πάταγο. Ο 25χρονος μέσος άργησε να βρει τα πατήματα του λόγω και του βαθμού προσαρμογής ενώ… ταλαιπωρήθηκε λόγω των συχνών αλλαγών θέσης που του επιφύλασσαν οι προπονητές του ΟΦΗ. Ωστόσο, μετά την οριστική του μετατόπιση στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Ζε Εντουάρντο αναδείχθηκε σε έναν άκρως σημαντικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα. Με καταπληκτικές εμφανίσεις το τελευταίο 3μηνο έδειξε την αξία του και τα πλούσια προσόντα του, κάτι που σημαίνει ότι θεωρείται δεδομένη η επιθυμία της παραμονής του.

Ωστόσο, αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα καθώς ο Ζε Εντουάρντο ανήκει στην Πάρμα που πλήρωνε ένα πολύ μεγάλο μέρος του συμβολαίου του και κατά συνέπεια είναι αμφίβολο αν οι Ιταλοί δεχθούν να τον παραχωρήσουν δανεικό για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο. Στον ΟΦΗ πάντως είναι διατεθειμένοι να κάνουν την προσπάθεια τους περιμένοντας ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση τη νέα χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook