Ακόμα ένα δημοσίευμα για Παπάζογλου – Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από την Αθήνα που κάνουν λόγο για δεδομένη μετακόμιση του στον Ολυμπιακό και στον ΟΦΗ ήδη έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς τον Θανάση Παπάζογλου.

Στον ΟΦΗ το… είχαν πάρει χαμπάρι ότι ο Παπάζογλου δεν πρόκειται να παραμείνει στο Ηράκλειο μετά από δύο χρονιές όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα. Και από την στιγμή που ο Παπάζογλου δεν είπε το “ναι” στις προτάσεις για παραμονή στο Ηράκλειο, φαινόταν ότι απομακρυνόταν από την Κρήτη. Και ο ίδιος ο υψηλόσωμος φορ έλεγε ότι θα άφηνε τον ΟΦΗ μόνο για το εξωτερικό. Βέβαια, η πρόκληση του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να τον αφήσει ασυγκίνητο. Mάλιστα, την Τετάρτη δημοσίευμα της εφημερίδας “Εφημερίδα των Συντακτών” ανέφερε ότι στο συμβόλαιο του υπάρχει όρος που απαγορεύει στον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα.

Στον ΟΦΗ γνώριζαν ότι η παραμονή του Παπάζογλου είναι αρκετά δύσκολη και αυτός ήταν ένας έξτρα λόγος ώστε τον περασμένο Γενάρη να προχωρήσουν στην μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες με την προοπτική να “βγει” τη νέα χρονιά. Είναι πάντως ειλημμένη η απόφαση να αποκτηθεί ένας “αντί – Παπάζογλου” προκειμένου γύρω από έναν φορ ολκής να χτιστεί ο ΟΦΗ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook