«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Δευτέρα 28 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: ΑΛΛΑΓΗ «ΣΕΝΑΡΙΟΥ»
Αλλαγή δεδομένων στο θέμα προπονητή του ΟΦΗ. Ενώ μέχρι τώρα οι πληροφορίες έφερναν πιο κοντά τον Νίκο Νιόπλια ως «αντί-Πίντο». νεότερες ενδείξεις δείχνουν ξένο τεχνικό που φέρεται να έχει ήδη πει το «ναι», αλλά το όνομά του τηρείται μυστικό διότι εργάζεται αυτή τη στιγμή σε άλλη ομάδα.
Την οικογένεια του αείμνηστου Πέτρου Βουζουνεράκη. του πρώτου διεθνούς ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. τίμησε χθες η ΠΑΕ διά του αντιπροέδρου της. Ανδρέα Μανουσάκη. στο περιθώριο ενός τοπικού τουρνουά ακαδημιών.
ΦΩΣ:Εβδομάδα εξελίξεων στον ΟΦΗ
 Ιδιαίτερα θερμή θα είναι η εβδομάδα που μπήκαμε για τον ΟΦΗ. Τη διοίκηση αυτή τη στιγμή απασχολούν δυο ζητήματα και ευελπιστούν μέσα στις επόμενες μέρες να κλείσουν ιδανικά για την ομάδα. Πρώτο φυσικά είναι το θέμα της παραμονής του Ρικάρντο Σα Πίντο. Στην ΠΑΕ θέλουν να κρατήσουν τον Πορτογάλο προπονητή για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο, ωστόσο κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι. Στον ΟΦΗ εντός των ημερών θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Σα Πίντο, ώστε το θέμα να μην εξελιχτεί σε… σίριαλ και να τελειώσει γρήγορα και ιδανικά για τον σύλλογο, με τους ιθύνοντες την ΠΑΕ να ευελπιστούν πως θα αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Πορτογάλου.
Από εκεί και πέρα, τους ανθρώπους του ΟΦΗ απασχολεί η αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ένα ζήτημα επίσης σημαντικό για τους «μελανόλευκους», με την ΠΑΕ να ελπίζει πως θα καταφέρει να πάρει την άδεια, ώστε να μπορεί να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ράστερ..
Στο μεταξύ, στο τουρνουά που διοργάνωσε η ακαδημία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Κώστα Δεδελετάκη στη μνήμη του Πέτρου Βουζουνεράκη, παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης.
Στο τουρνουά συμμετείχε και η αγωνιστική ομάδα γεννηθέντων 2003-04, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τίμησε την οικογένεια του αείμνηστου Πέτρου Βουζουνεράκη με πλακέτα και την επίσημη εμφάνιση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
GOAL: ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΟΡΙΚΑΡΝΤΟΣΑΠΙΝΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΟΦΗ ΛΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
 Αμετακίνητος σε αυτά που δήλωσε μετά τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ εμφανίζεται ο Ρικάρντο Σα Πίντο.
Ο Πορτογάλοςτεχνικός πάντως θα δώσει παράταση χρόνου στη διοίκηση του ΟΦΗ. η οποία παλεύει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση προκειμένου να διαπραγματευθεί με καλύτερους οικονομικούς και εργασιακούς 0ρους.
Αλλωστε, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ δεν καταφέρει να πάρει την άδεια, είναι δεδομένο π ω s θα χάσει πρωτοκλασάτα ποδοσφαιριστή του, όπως ο Παπάζογλου, ο Ζε Εντουάρντο, ο Ντουντού, ο Mακρής και ο Μιλιάζες για τον οποίο χθες δημοσιεύματα από την Κύπρο τον θέλουν νούμερο ένα υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Ομόνοιας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook