Ζορμπάς: “Aφιερωμένη στον κόσμο η άνοδος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον κόσμο του ΟΦΗ αφιέρωσε την άνοδο της ομάδας στην Super League o Παναγιώτης Ζορμπάς.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο Onsports τόνισε πως οι παίκτες του ΟΦΗ έδωσαν και την ψυχή τους για να πετύχουν τον στόχο τους, ενώ χαρακτήρισε σπουδαία την άνοδο που πήρε η ομάδα του.

«Δώσαμε και την ψυχή μας για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Πετύχαμε μία σπουδαία άνοδο, την οποία την αφιερώνουμε στον κόσμο μας που όλη τη χρονιά ήταν πάντα στο πλευρό μας».

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος άσος των «ασπρόμαυρων» ανέφερε πως την περσινή σεζόν άδικα δεν κατάφερε ο ΟΦΗ να ανέβει στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως φέτος ήταν η χρονιά του:

«Δυο χρόνια παλεύαμε για να καταφέρουμε αυτό τον στόχο. Την πρώτη χρονιά άδικα δεν καταφέραμε να πετύχουμε την άνοδο. Φέτος όμως ήταν η χρονιά μας. Πλέον, τέλος καλό όλα καλά».

Τέλος, ο Ζορμπάς χαρακτήρισε «κλειδί» για την άνοδο της ομάδας του, τη νίκη επί του Λεβαδειακού στον αγώνα της πρεμιέρας των play off, τονίζοντας πως αυτό το «τρίποντο» ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών για τη συνέχεια των αγώνων:

«Για εμάς κλειδί ήταν το πρώτο ματς με τον Λεβαδειακό. Μετά από αυτό ανέβηκε και η ψυχολογία μας, δίνοντας σε όλα τα ματς τον καλύτερο μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, όσο εφικτό μπορεί να θεωρηθεί αυτό, γιατί τα Play off δεν διεξάγονται και στις καλύτερες συνθήκες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook