“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 30 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 30 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Live Sport

Μουρμούρες για Σα Πίντο

Η απόφαση tou Ρικάρντο Σα Πίντο να ορίσει για σήμερα το τέλος της τωρινής ποδοσφαιρικής χρονιάς και να στείλει xous ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ σε πρόωρες διακοπές προκάλεσε ποικίλα σχόλια στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν δει με καθόλου καλό μάτι τη συγκεκριμένη κίνηση του Πορτογάλου, καθώς όπως υποστηρίζουν, δεν νοείται μια ομάδα που θέλει να λέγεται επαγγελματική να σταματά τις προπονήσεις την 1η Μαΐου και η προετοιμασία της για τη νέα σεζόν να ξεκινά σχεδόν δύο μήνες αργότερα! Είναι χαρακτηριστικό ότι καμία από τις ομάδες που συμμετείχαν φέτος στη Σούπερ Λίγκα δεν έχει κατεβάσει… ρολά. καθώς κανείς από τους προπονητές δεν επιθυμεί να μείνουν οι ποδοσφαιριστές ανενεργοί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μάνθος Πουλινάκης έχει ήδη ενημερωθεί για όλα τα παραπάνω, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Goal

Σόου στο φινάλε

λείνει από σήμερα λόγω διακοπών το «μαγαζί»! Ο ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση, η οποία θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο και τα ΜΜΕ. ενώ θα έχει και… χάπενινγκ η ημέρα, αφού στο περιθώριο της προπόνησης θα διεξαχθεί δίτερμα. στο οποίο θα λάβουν μέρος οι παράγοντες, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ! Εν συνεχεία, ο Ρικάρντο Σα Πίντο θ’ αναχωρήσει για την πατρίδα, με όλες τις ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα επιστρέψει στον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Φεύγει ο Πίντο αλλά απάντηση δεν δίνει

Τελευταία προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ρικάρντο Σα Πίντο στον ΟΦΗ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα δώσει την απάντηση του στη διοίκηση και το θέμα του θα μείνει ανοιχτό τουλάχ.- .
στον μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Και αυτό γιατί οι διοικούντες την ομάδα του Ηρακλείου έχουν ξεκαθαρίσει, προς κάθε κατεύθυνση, ότι «θα περιμένουμε τον Πίντο να απαντήσει, δεν πρόκειται να κινηθούμε για άλλο τεχνικό αν δεν κλείσει πρώτα το θέμα αυτό». Έτσι λοιπόν το δεύτερο πιο σημαντικό θέμα για τον ΟΦΗ της επόμενης χρονιάς παραμένει ανοιχτό και κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει πότε θα κλείσει, πότε δηλαδή θα δώσει την απάντηση του ο Πορτογάλος κα. ως πότε είναι διατεθειμένη η διοίκηση να τον περιμένει.
ι απάντηση δεν δίνει Σίγουρα πάντως το πιο σημαντικό θέμα για τη διοίκηση είναι η εκδίκαση της έφεσης για τον φάκελο της αδειοδότησης. που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή. Και είναι φανερό πως από το αποτέλεσμά της θσ εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον του ΟΦΗ, κυρίως στη συγκρότηση του νέου ρόστερ. Για παράδειγμα, στα θέματα ανανέωσης συμβολαίων, αν ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση, ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει, άσχετα με το αποτέλεσμα που θα έχει, να κρατήσει και τους τέσσερις παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους (Ντουντού, Μακρής, Φερνάντες, Ζε Εντουάρντο), διαφορετικά θα μπορεί να το κάνει μόνο για τους δύο. Όλα αυτά πάντως θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν μετά την Παρασκευή, αν και στην ηρακλειώτικη ΠΑΕ δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της μεθαυρίανής διαδικασίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook