«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 3 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 3 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Ιδιος ο στόχος
 Ως άλλη μία σημαντική ημέρα για την οικονομική εξυγίανση του ΟΦΗ χαρακτήρισε τη χθεσινή ο Μάνθος Πουλινάκης.
Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο ΟΦΗ δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και η χορήγηση της άδειας τού δίνει το δικαίωμα να προχωρήσει απρόσκοπτα τον μεταγραφικό σχεδιασμό του για τη νέα περίοδο.
Η εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ διήρκεσε μόλις 15 λεπτά και η αισιοδοξία του Μάνθου Πουλινάκη ήταν διάχυτη από το μεσημέρι. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απόφαση για να επιβεβαιώσει τον πρόεδρο της κρητικής ΠΑΕ. ο οποίος πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό αυτή τη σημαντική επιτυχία. «Είναι άλλη μια σημαντική ημέρα για την οικονομική εξυγίανση του ΟΦΗ», τόνισε ο Πουλινάκης. ο οποίος εκπροσώπησε την ομάδα μαζί με τον οικονομικό διευθυντή.
Μανώλη Βασιλάκη, και τον δικηγόρο. Χάρη Γρηγορίου.
Οπως τόνισε, πάντως, ο Πουλινάκης. η εξασφάλιση της άδειας δεν θα αλλάξει το πλάνο που ακολουθήθηκε και την προηγούμενη διετία.
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι παρά την εξασφάλιση της άδειας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εμείς δεν θα παρεκκλίνουμε καθόλου από τον αρχικό μας σχεδιασμό. Η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ ήταν. είναι και παραμένει ο μεγάλος μας στόχος και δηλώνω κατηγορηματικά ότι και την αγωνιστική περίοδο 201415 θα ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο στο κομμάτι των οικονομικών. Ευχαριστώ όλους όσοι συνετέλεσαν στην εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής και συνεχίζουμε ταπεινά για την υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου».
Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑ ΠΙΝΤΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ 0 ΟΦΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.
GOAL: ΒΡΗΚΕ «ΣΥΜΜΑΧΟ» ΓΙΑ ΣΑ ΠΙΝΤΟ

 H αδείοδότηση του ΟΦΗ αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο της διοικηs των «μελονόλευκων» στην υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σα Πίντο. Ο Π0ρτ0γάλ0ς αναχώρησε  χθες για την πατρίδα του και στην πτήση Ηράκλειο – Αθήνα βρέθηκε στο ιδιο αεροπλάνο με τον Μάνθο Πουλ.νάκη με το κλίμα μεταξύ των δυο ανδρών να είναι εξαιρετικό.
ΦΩΣ: Κέρδισε το πρώτο στοίχημα

 Το πρώτο μεγάλο στοίχημα το κέρδισε ο ΟΦΗ, αφού ο αγώνας της διοίκησης δικαιώθηκε χθες από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία ενέκρινε τον φάκελο και χορήγησε την άδεια στον σύλλογο. Παρά το γεγονός ότι φέτος τα κριτήρια της διαδικασίας αδειοδότησής είναι πιο αυστηρά συγκριτικά με την περσινή σεζόν, ο ΟΦΗ ξεπέρασε αυτόν τον σκόπελο και πλέον απερίσπαστος εστιάζει την προσοχή του στον σχεδιασρό της νέ-ας χρονιάς. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε το «ΟΚ» και η απόφαση της αποτελεί δικαίωση για την πολιτική που ακολούθησε η διοίκηση του Μάνθου Πουλινάκη για..δεύτερη σερί χρονιά, αφού και πέρσι ο ΟΦΗ αντιμετώπισε πρόβλημα με την αδειοδότηση.
Η έφεση των διοικούντων τον σύλλογο εξετάστηκε από τα αρμόδια όργανα χθες σε χρόνο ρεκόρ, αφού διήρκεσε μόλις 15 λεπτά,. Πλέον ο ΟΦΗ’στρέφέται στο θέμα του προπονητή,που  βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Μέτάξυ του Σα Πίντο, που ανχώρησε. από το Ηράκλειο και του Μάνθου Πουλινάκη έχουν γίνει  αλλεπάλληλες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει ζητήσει κόποιες εγγυήσεις, ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ από την άλλη έχει κάνει την αντιπρότασή του και περιμένει και αυτός την οριστική απάντηση. Το σίριαλ πάντως με την ανανέωση ή μη της συνεργασίας με τον Σα Πίντο δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα, αφού αναμένεται; μέχρι τα -μέσα της  ερχόμενης εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά. .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook