Πως φαντάζεστε τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επιλέξουν εκείνοι το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ψηφίζοντας ποιους παίκτες θα κρατούσαν και ποιους θα έδιωχναν. Ψηφίστε τώρα!

Ο ΟΦΗ οδηγείται σε μεταγραφικούς ρυθμούς εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και το Gentikoule σας δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσετε, όπως εσείς θέλετε, το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Στις επιλογές που σας παρέχουμε, δεν έχουμε τον Θανάση Παπάζογλου που έχει αποχωρήσει από την ομάδα αλλά εκείνους που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους και με τους οποίους δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα γίνει: Δηλαδή τους Ντουντού, Ζε Εντουάρντο, Μακρή και Φερνάντεζ.

Παράλληλα, τοποθετήσαμε τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες ενώ εξαιρέσαμε τους Γιαγκιόζη, Φαζό και Δαμιανάκη που είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Αν είχες εσύ λοιπόν την ευκαιρία να σχεδιάσεις τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου ξεκινώντας τις επιλογές σου από το υπάρχον ρόστερ, ποιους θα κράταγες; Και σε ποιους θα έδειχνες την πόρτα της εξόδου;

Ψήφισε τώρα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook