“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 8 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 8 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Ο Ρομπέρτο Κολαούτι προτάθηκε στον ΟΦΗ, σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα. Ο 32χρονος στράικερ, ο οποίος είναι Αργεντινός, αλλά διεθνής με το Ισραήλ έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος με την Ανόρθωση και συγκεντρώνει θεωρητικά τα προσόντα για να καλύψει το κενό του Σάκη Παπάζογλου. Ομως. όπως έχουμε ξαναγράψει, στην κρητική ΠΑΕ δεν θα βιαστούν για φορ. Αλλωστε, όπως ειπώθηκε από το περιβάλλον του προέδρου, ο Μάνθος Πουλινάκης βρίσκεται στην Ιταλία και εικάζεται ότι πήγε εκεί για να συζητήσει με την Πάρμα από την οποία ο ΟΦΗ έχει δανεικό τον Ζε Εντουάρντο. Επιστρέφοντας ο πρόεδρος έχει κατ* αρχάς ν’ ασχοληθεί με το θέμα της οφειλής της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη, ο οποίος της έστειλε χαρτί, για να καταβάλει τα προβλεπόμενα. Η στάση που τηρεί η διοίκηση του μητρικού σωματείου είναι ήπια. δεν θέλει να οξύνει τα πράγματα και όπως δήλωσε ο πρόεδρος του. Γιάννης Δανδάλης. από τη Γερμανία όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες, θα λυθεί εσωτερικά το ζήτημα. Τόνισε, ωστόσο, με νόημα ότι «ούτε η ΠΑΕ μπορεί να συντηρεί τον Ερασιτέχνη ούτε ο Ερασιτέχνης την ΠΑΕ». Από την άλλη, και ο Μάνθος Πουλινάκης έχει δηλώσει, δημόσια, ότι είναι καλή η σχέση της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, οπότε το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπάρχει από καμία μεριά διάθεση για «εμφύλιο». Απαιτείται, βέβαια, να ρυθμιστεί η εκκρεμότητα για να μη φουντώσει η μουρμούρα στο στρατόπεδο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Δεν βιάζονται για μεταγραφές στον ΟΦΗ

Η έγκριση, έστω και σε δεύτερο βαθμό, του φοκέΑου αδειοδότησης του ΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα στους άνθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου να λειτουργήσουν χωρίς την πίεση των περιορισμών στο θέμα της ενίσχυσης του ράστερ. Ούτως ή άλλως η ΠΑΕ μετράει 21 συμβόλαια παικτών για την επόμενη χρονιά, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν ουγκεκριμενες κινήσεις. Και βέβαια οι περισσότερες θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει τελικά στα θέματα των ανανεώσεων, καθώς εκκρεμούν οι περιπτώσεις των Ντουντού και Μακρή, στους οποίους έχουν γίνει προτάσεις για επέκταση της συνεργασίας τους ενώ δεν έχουν θιγεί ακόμα οι υποθέσεις των Φερνάντεζ και Εντουάρντο, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως δανεικοί από τις Τβέντε και Πάρμα αντίστοιχα. Και οι δύο παίκτες .εκδήλωναν την πρόθεση να παραμείνουν στον ΟΦΗ, η εικόνα που έχουν σχηματίσει όι ιθύνοντες της ΠΑΕ για αυτούς είναι θετική, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μόνο αφού υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στις διοικήσεις των ομάδων. Ολα αυτά τα θέματα, πάντως θα αρχίσουν να κινούνται μετά την τελική απάντηση του Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος λίγο πριν φύγει για την πατρίδα του ζήτησε δεκαήμερη προθεσμία για να ενημερώσει τον Μάνθο Πουλινάκη για τις προθέσεις του. Την ίδια στιγμή τα πρώτα δημοσιεύματα που αφορούν υποψήφιο μεταγραφικά στόχο του ΟΦΗ είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς η κρητική ομάδα (φέρεται να) ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αργεντινού με ιταλικό διαβατήριο Ρορπέρτο Κολαούτι, ο οποίος είχε μια αρκετά καλή χρονιά ρε την Ανόρθωση στην Κύπρο. Η περίπτωση του Κολαούτι κολλάει .στον ΟΦΗ μετά την αποχώρηση του Παπάζσγλου, όμως από τους Ηρακλειώτες δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook