«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 9 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 9 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: Πετάει μπαλάκι
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΗ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ
Αβέβαιο είναι αν θα παραμείνει ο Μακρής στον Ηράκλειo “Θέλω να μείνω και είναι προτεραιότητα μου ο ΟΦΗ.
Κάναμε καλή χρονιά με την ομάδα και θέλω να συνεχίσω. Κατά τη γνώμη μου η οικονομική διαφορά δεν είναι μεγάλη, όμως άλλο τι λέω εγώ και άλλο τι λέει η διοίκηση».Τάδε έφη Γιώργος Μακρής στη «SportDay».
Ο Καβαλιώτης αμυντικός μέσος, του οποίου το συμβόλαιο με την κρητική ΠΑΕ λήγει, έχει δεχτεί πρόταση από τον χειμώνα, για ν’ ανανεώσει, όμως τα χρήματα που του προσφέρει ο ΟΦΗ δεν τον ικανοποιούν.
Μάλιστα, την Κυριακή φεύγει από το Ηράκλειο, για διακοπές. Οπως διευκρίνισε ο ίδιος, για να προλάβει τυχόν παρερμηνείες της αναχώρησής του. δεν μαζεύει τα πράγματα του. Ωσότου φύγει, πάντως, θα έχει πραγματοποιηθεί και η καθοριστική επαφή του ατζέντη του με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη.
που θα λάβει χώρα στην Αθήνα. Ουσιαστικά ο Μακρής με τη χθεσινή δήλωσή του πετάει το μπαλάκι στη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. προκειμένου ν’ ανεβάσει την προσφορά της.
Εάν όχι στο ύψος που έχει θέσει ο ίδιος, τουλάχιστον κάπως παραπάνω και να μη μείνει ανυποχώρητη.
ισορροπίες θυμίζουμε ότι ο Μάνθος Πουλινάκηζ έχει εκφράσει την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Μακρή. ωστόσο έχει επικαλεστεί για κάθε ανάλογη περίπτωση τη σφικτή οικονομική πολιτική της ΠΑΕ και την ανάγκη να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα.
Σε κάθε περίπτωση, στο ραντεβού του ατζέντη του Μακρή με τον πρόεδρο του κρητικού συλλόγου θα δοθεί -είτε έτσι είτε αλλιώς- ένα τέλος στην υπόθεση.
ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΦΗ (ΣΑ ΠΙΝΤΌ. ΝΤΟΥΝΤΟΥ. ΖΕ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ. ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ). ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ.
ΦΩΣ: Φήμες για το ταξίδι Πουλινάκη στην Ιταλία
Το ξαφνικό ταξίδι του Μάνθου Πουλινάκη στην Ιταλία έδωσε αφορμή για την εμφάνιση πολλών φημών γύρω από τον σκοπό του προέδρου του ΟΦΗ. Από τη μια ακούστηκε ότι θέλει να έχει άμεση γνώμη για τις προθέσεις της Πάρμα όσον αφορά την παραμονή ή μη του Ζε Εντουάρντο στο Ηράκλειο, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Από την άλλη κυκλοφόρησε πως θέλει να έχει έτοιμες κάποιες λύσεις αν η απάντηση του Σα Πίντο είναι αρνητική. Υπάρχει και η τρίτη εκδοχή, που θέλει τον πρόεδρο των Κρητικών να συζητάει με μάνατζερ και παίκτες. Από την πλευρά του Πουλινάκη πάντως δεν δόθηκαν διευκρινίσεις. Το βέβαιο είναι ότι στο Ηράκλειο προτεραιότητα, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού που θα καλύψει το κενό του Παπάζογλου.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο περιβάλλον της ΠΑΕ, η λύση που οι ίδιοι θα προτιμούσαν είναι ο Μάντζιος. Για την ώρα πάντως φαντάζει δύσκολο, αφού ο παίκτης υποστηρίζει ότι αναζητεί λύσεις και στο εξωτερικό και τα οικονομικά του στάνταρ ξεφεύγουν από το πλαίσιο που έχει θέσει η ΠΑΕ. Το βέβαιο είναι ότι ο Μάντζιος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, ακούγονται τα ονόματα των Πετρόπουλου, Κολαούτι, όμως οι Ηρακλειώτες υποστηρίζουν ότι για την ώρα δεν έχει γίνει καμία κίνηση.
Τέλος, εκκρεμεί η απάντηση των Ντουντού και Μακρή στην πρόταση επέκτασης για άλλα δύο χρόνια. Όσον αφορά τους Φερνάντες και Ζε Εντουάρντο, ναι μεν υπάρχει πρόθεση συνέχισης της συνεργασίας, όμως πρέπει να συναινέσουν η Τβέντε και η Πάρμα, στις οποίες ανήκουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook