Δημοσιεύματα για Χουάν Φεράντο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ως έναν από τους υποψήφιους διαδόχους τους Ρικάρντο Σα Πίντο -εφόσον ο Πορτογάλος δεν συνεχίσει στον ΟΦΗ- αναφέρει τον 33χρονο τεχνικό της Σερίφ Τίρασπολ, Χουάν Φεράντο η εφημερίδα GOAL.

Τα ονόματα για τον υποψήφιο που θα κάτσει στον πάγκο του ΟΦΗ εφόσον ο Σα Πίντο δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μεγαλώνουν και ένα ακόμα όνομα που προστέθηκε στην λίστα είναι αυτό του Χουάν Φεράντο.

Πρόκειται για τον 33χρονο νεαρό προπονητή της Σέριφ Τίρασπολ, Χουάν Φεράντο. Ο νεαρός Ισπανός τεχνικός πάντως δεν έχει και μεγάλο βιογραφικό, κάτι που είναι και απολύτως φυσικό αν αναλογιστεί κανείς και την ηλικία του, με την Σέριφ να είναι ουσιαστικά η πρώτη επαγγελματική ομάδα που εργάζεται της οποίας έχει αναλάβει τα ηνία από το 2013 ενώ την σεζόν 2012-2013 ήταν προπονητής στην ομάδα της Κ20 της Μάλαγα. Πάντως στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Μολδαβίας με την Σέριφ Τίρασπολ αλλά και να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ στο οποίο και ήταν ο νεότερος προπονητής.

Ο Φεράντο στην δεύτερη του χρονιά στον πάγκο της Σέριφ εξακολουθεί να έχει την ομάδα του στην πρώτη θέση καθώς σε 14 αγώνες έχει 37 βαθμούς, 4 περισσότερους από την δεύτερη FC Veris Draganesti που έχει όμως και παιχνίδι παραπάνω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook