Aχτύπητο δίδυμο Μπουλούτ – Ουκάρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια συνέντευξη, διαφορετική από τις άλλες, ο Ερόλ Μπουλούτ μιλάει για τον Κένταλ Ουκάρ και ο Κένταλ Ουκάρ για τον Ερόλ Μπουλούτ με τον Τούρκο να αποκαλύπτει το παρατσούκλι του 30χρονου Γάλλου.

Οι δύο τους αποτέλεσαν δύο από τους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ στα πλέι-οφ. Ο πολύπειρος Τούρκος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε τον «Κέρβερο» στην άμυνα, δημιουργώντας ένα φοβερό δίδυμο με τον Γιώργο Γεωργίου. Ο 30χρονος Γάλλος από την πλευρά του πάτησε ξανά γήπεδο έπειτα από οκτώ ολόκληρους μήνες, επιστρέφοντας δριμύτερος από τον σοβαρό τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή του από το φετινό πρωτάθλημα, ενώ κόντρα στον Διαγόρα πέτυχε το γκολ της χρονιάς με φοβερό ανάποδο ψαλίδι.

Μέσα στο γήπεδο ο καθένας έκανε τη δουλειά του, έξω από αυτό είναι κολλητοί, περνούν αρκετή ώρα μαζί μέσα στην ημέρα σχολιάζοντας τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο. Και οι δύο, απαλλαγμένοι από το άγχος, μιλούν στην «Athletic Press» ο ένας για τον άλλον σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες.

Πρώτος παίρνει τον λόγο ο Κένταλ Ουκάρ που είναι εκτός από ένα «πολυεργαλείο» για έναν προπονητή και… «πολυπειραχτήρι». Μιλώντας για τον Μπουλούτ λέει αρχικά: «Τι να πω; Ο Ερόλ είναι πολύ καλό παιδί. Μαζί με τον Γεωργίου ήταν πολύ μεγάλη η προσφορά τους, όπως βέβαια και όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Όμως ο Ερόλ έπαιξε με ψυχή, καρδιά και πάθος και αυτά τα στοιχεία τα βγάλαμε όλοι στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Τούρκος μεσοαμυντικός από την πλευρά του, που έχουν να λένε όλοι στον ΟΦΗ για τη συνέπεια που τον διακρίνει, μιλώντας για τον Γάλλο ξεκινάει πρώτα από το παρατσούκλι που του έχει κολλήσει. «Θες να πω για τον “Μάπετ” (από το Μάπετ σόου εμπνευσμένος), ρωτάει αρχικά και συνεχίζει ξεσπώντας σε γέλια… «Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον. Ο ΟΦΗ χρειάζεται παίκτες όπως εκείνον και εύχομαι πάνω από όλα να έχει την υγεία του», λέει αρχικά ο Μπουλούτ και στη συνέχεια μας μιλάει για το γκολ που πέτυχε ο Γάλλος με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι: «Το γκολ που πέτυχε του έκανε καλό γιατί ανέβηκε η αυτοπεποίθησή του. Ήταν φοβερό γκολ και μετά από 8 μήνες είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε με αυτόν τον τρόπο».

Όσο για την επιστροφή του ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ, ο Κένταλ Ουκάρ στάθηκε από την πλευρά του στην παρουσία των συμπαικτών του λέγοντας ότι «ήρθαμε στην Αθήνα δίχως προπονήσεις όμως δείξαμε την ψυχή που διαθέτουμε. Όλοι οι παίκτες είμαστε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και δικαίως παίρνουμε την άνοδο».

Ο Ερόλ Μπουλούτ από την πλευρά του επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ πλέον και υπογραμμίζει ότι «ο ΟΦΗ πρέπει να παίζει στη Σούπερ Λιγκ. Αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία και με αυτές τις εμφανίσεις δείξαμε ότι αξίζαμε να πάρουμε την άνοδο. Σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα με τους καλύτερους παίκτες και τον καλύτερο προπονητή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook