«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 16 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 16 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

GOAL: ΑΠΑΝΤΑ Ο ΜΑΚΡΗΣ
Το πρέσινγκ στον Γιώργο Μακρή συνεχίστηκε και χθες, καθώς υπήρξε νέα επαφή με τον Μάνθο Πουλινάκη με θέμα φυσικά την ανανέωση του συμβολαίου.
Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, είτε θετικά είτε αρνητικά, με τον Ελληνα αμυντικό μέσο να απαντά στη βελτιωμένη προσφορά που του έγινε από τη διοίκηση του ΟΦΗ. Ο Μακρής πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και ανέβασε ξανά τις μετοχές του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφόρων μνηστήρων.
GOAL: Δύο χρόνια συμβόλαιο έχει ακόμη με με τον ΟΦΗ ο Ζόρο
Δύο χρόνια συμβόλαιο έχει ακόμη με τον ΟΦΗ ο Ζόρο, αλλά φυσιολογικό είναι να ψάχνεται προκειμένου να φέρει και χρήμα στους Κρητικούς αλλά και να πάρει και αυτός τα χρήματα που του οφείλονται. Στο εξωτερικό ψάχνει ο μάνατζέρ του για να του βρει ομάδα με καλά λεφτά. Και έχει ιδιαίτερη σημασία το ποιος είναι ο μάνατζερ του και πόσο «ζεστά» έχει πάρει το θέμα…
Sportday: Θέλουν να κρατήσουν Φερνάντες
Το να κρατήσουν τον Ντάνι Φερνάντες στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον ΟΦΗ και η διοίκηση των Κρητικών καταβάλλει προσπάθεια ώστε να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο δανεικός από την Τβέντε. Το ίδιο επιθυμεί άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κάτι που κάνει τους Κρητικούς να αισιοδοξούν όσον αφορά την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Ο Φερνάντες. είχε μία πολύ καλή χρονιά φέτος, αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια και στον ΟΦΗ έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι από εκείνον. Από κει και πέρα στο θέμα του νέου προπονητή, δεν φαίνεται πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, αφού οι Κρητικοί δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο όνομα. Προς το παρόν συνεχίζουν να συλλέγουν προτάσεις και από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να προχωρήσουν κάποιες συζητήσεις. Φαίνεται πάντως πως προτεραιότητα δίνεται στο να αποκτηθεί ξένος τεχνικός.
ΦΩΣ: Κλειστά χαρτιά» ο Πουλινάκης για προπονητή
Το θέμα της αντικατάστασης του Ρικάρντο Σα Πίντο αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα στον ΟΦΗ. Για την ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει σε κάποιον βασικό υποψήφιο ή αν ακόμη συλλέγουν στοιχεία για τους τεχνικούς που προτείνονται καθημερινά. Ο Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί από την ΠΑΕ να χειριστεί την υπόθεση, προσπαθεί να μη διαρρεύσει το παραμικρό γύρω από τις κινήσεις και τις προθέσεις του. Το ότι θα κινηθεί για προπονητή στιλ Πίντο είναι δεδομένο, από τη στιγμή που η παρουσία του Πορτογάλου ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη στον ΟΦΗ. Όμως περισσότερα στοιχεία της ταυτότητάς του δεν έχουν γίνει γνωστά. Ίσως και να μην έχει καταλήξει ούτε ο ίδιος ο Πουλινάκης στην τελική του απόφαση. Έτσι οι όποιοι προσδιορισμοί για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου έρχονται υπό μορφή φημών και μιλάνε γενικά και αόριστα για προπονητή που προέρχεται από την Ιβηρική και πιθανότερα από την Ισπανία.
Από εκεί και πέρα, στασιμότητα υπάρχει και στις ανανεώσεις, αν και οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τις δύο από τις τέσσερις περιπτώσεις,  ανεξάρτητα από το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Αν απαντήσει θετικά είτε ο Μακρής είτε ο Ντουντού, δεν πρόκειται να κωλυσιεργήσουν, αφού και οι δύο κρίνονται απαραίτητοι για τη λειτουργία της ομάδας.
Για την ώρα πάντως κανείς τους δεν έχει δώσει απάντηση, πόσο μάλλον θετική.
METROSPORT: «Ψήνει» Καστίγιο ο ΟΦΗ
 Τελευταία ο ΟΦΗ συνηθίζει να φέρνει πάλι παίκτες στην Ελλάδα, που είχαν αποχωρήσει και κόντευαν να ξεχαστούν. Έφερε τον Νιουντού, άνοιξε την πόρτα στον Νούνιες, έκανε «Κρητικό» τον Φερνάντες και τώρα φαίνεται πως έχει πλησιάσει ήδη τον Νέρι Καστίγιο που έμεινε ελεύθερος από την Βαγιεκάνο. Το «ψηστήρι» έχει ήδη ξεκινήσει, όμως ο Ουρουγουαν0ς προς το παρόν δεν δείχνει να συμφωνεί με το μικρό συμβόλαιο που μπορεί να του προσφέρει ο ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook