«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 17 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 17 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday: ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥ
Μπορεί η περίπτωση του Ντουντού να είναι πολύ δύσκολη στο να συνεχίσει στον ΟΦΗ, όμως στο Ηράκλειο δεν χάνουν την αισιοδοξία τους. 0 Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έχει ζητήσει διορία να απαντήσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Οι διοικούντες πιστεύουν ότι αν δεν βρει κάτι καλύτερο, τότε θα συνεχίσει στον ΟΦΗ, μια που τον άγγιξε η παρουσία του στην ομάδα. Επίσης, οι πληροφορίες θέλουν τον Κουτσιανικούλη να παραμένει. Κάποιοι τον θεωρούν «φευγάτο» λόγω των μεταπτώσεων στην απόδοση του. Ομως, κάποια χαρακτηριστικά που διαθέτει, όπως η ταχύτητα του και η ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο στα άκρα όσο και ως δεύτερος επιθετικός, θεωρούνται πολύτιμα. Από το περιβάλλον του προέδρου, Μάνθου Πουλινάκη προέκυπτε ότι θα πραγματοποιήσει ταξίδι σε Ισπανία, Πορτογαλία όπου αναμένεται να έχει συναντήσεις με μάνατζερ τόσο για προπονητή όσο και για παίκτες.
GOAL: ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΚΟΟΥΤΣ Ο ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ
Στην Ιβηρική Χερσόνησο πρόκειται να ταξιδέψει ο Mάνθος Πουλιvάκης προκειμένου να τρέξει την υπόθεση του προπονητή. Οι πληροφορία αναφέρουν ότι ο πρόεδρο$ της ΠΑΕ ΟΦΗ θα βρεθεί στην Ιβηρική Χερσόνησο, πιθανότατα στην Πορτογαλία, προκειμένου να έχει ιδία άποψη για τον «στόχο» που φαίνεται να έχει εντοπίσει.
Μάλιστα δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη βάση του, έχοντα$ ολοκληρώσει το «deal».
ΦΩΣ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Ιβηρική Χερσόνησο για κόουτς ο Πουλινάκης
Ο Μάνθος Πουλινάκης χειρίζεται εν λευκώ το θέμα του νέου προπονητή του ΟΦΗ μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο πρόεδρος των Κρητικών έχει ήδη αρκετές προτάσεις από μάνατζερ, τις οποίες ξεσκονίζει, προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή λύση.
Τα βασικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Πουλινάκης για τον επόμενο κόουτς θυμίζουν τον απερχόμενο. Και αυτό γιατί αναζητεί νεαρό σε ηλικία τεχνικό και με φιλοδοξίες. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα του ΟΦΗ να ετοιμάζει ταξίδι στην Ιβηρική Χερσόνησο για να έχει Τετ α τετ με τον υποψήφιο, ο οποίος λέγεται πως είναι Ισπανός, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση Πορτογάλου.
Από εκεί και πέρα, για τους Ντουντού και Μακρή των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, τα πράγματα φαίνεται πως ειναι πιο δύσκολα για τον δεύτερο ·στην προοπτική παραμονής-.του στ0 Ηράκλειο καθώς έχειπροτάσεις και από άλλες ομάδες. Παρ’ όλα αυτά, στον ΟΦΗ υπογραμμίζουν πως θα το παλέψουν μέχρι τέλους, ώστε να τον κρατήσουν. Η δε περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου φαινομενικά μοιάζει πιο βατή, αλλά αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί ο παίκτης ψάχνεται μακριά από ταφώτα της δηροσιότητας ως προς τις άλλες επαφές που έχει στο ενδεχόμενο να βρει κάτι πιο δυνατό οικονομικά σε σχέση με τους Κρητικούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook