“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Κυριακή 18 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 18 Μαΐου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα δημοσιεύματα που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Μακρής! θεαματική αλλαγή δεδομένων σημειώθηκε στο θέμα του Γιώργου Μακρή. Ενώ μέχρι τώρα και παρά το γεγονός ότι η οικονομική διαφορά δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη ο 30χρονος αμυντικός χαφ εμφανιζόταν να ετοιμάζεται γι” άλλες πολιτείες, τελικά ο Καβαλιώτης ποδοσφαιρι στής συμφώνησε προφορικά ν” ανανεώσει το συμβόλαιο του. Απομένει να πέσουν οι υπογραφές και δεν αποκλείεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα ν’ ανακοινωθεί η συμφωνία και ο Μακρής ν’ ανανεώσει και τυπικά το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ηρακλείου. «Πράγματι υπάρχει μια προφορική συμφωνία σε όλα με τον ΟΦΗ. θα πούμε ΚΑΙΟ περισσότερα όμως όταν κλείσει και τυπικά το θέμα και πέσουν οι υπογραφές», δήλωσε χθες στη «SportDay», επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες. Αναφορικά με το θέμα του προπονητή, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ. Μάνθος Πουλινάκης. θα δώσει σε προπονητή από την Ιβηρική τη θέση του «αντί-Πίντο» διάφορα εξεζητημένα σενάρια έχουν αρχίσει να υφαίνονται. Ανάμεσα στα ονόματα κι αυτά των Ντομίνγκος Πασιένσια καιΧοσέ Λουίς Ολτρα. Ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα Ντομίνγκος Πασιένσια. είχε οδηγήσει την πορτογαλική ομάδα στον τελικό του Γιουρόηα Λιγκ και φέρεται μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος είναι. λέει «πνευματικό παιδί» του Ζοσέ Μουρίνιο και έχει εργαστεί για δύο χρονιές στην Μπράγκα (2009-2011). Την επόμενη σεζόν ανέλαβε τη Σπόρτινγκ. ενώ ένα χρόνο αργότερα κάθησε στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο δε Χοσέ Λουίς Ολτρα δούλεψε από το 2010 έως το 2012 στις Αλμερία και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ενώ κατά τη φετινή σεζόν εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στη Μαγιόρκα.

Goal

Δύο τεχνικοί με περγαμηνή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει στο στόχαστρο του ο ΟΦΗ. η διοίκηση του οποίου επιμένει ιβηρικά αναφορικό με τον πιθανό αντικαταστάτη του Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία. Βλέπετε, ο πρόεδρο$των «μελανόλευκων», Μάνθος Πουλινάκης, στοχεύει ψηλά έχοντα ξεκινήσει επαφέ$ με τον Πορτογάλο NiopivyKos Πασιένσια και τον Ισπανό Χοσέ Aouis Ολτρα. Αμφότεροι είναι 45 ετών και είναι υψηλά αμειβόμενοι, γεγοvos που δυσκολεύει την προσπάθεια των Κρητικών. Ο πρώτος τη διετία 2009-11 εργάστηκε στην Μπράγκα, οδηγώντας την, μάλιστα, το 2011 στον τελικό του Europa League. To 2011 -12 ανέλαβε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2012-13 μετακόμισε στην Ισπανία και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Από την άλλη, ο Ολτρα έχει κοουτσάρει τις Ισπανικές Αλμερία. Ντεπορτίβο Λα Λορούνια, ενώ φέτος βρισκόταν στον πάγκο της Μαγιόρκα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook