“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 19 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 19 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Στην Ιβηρική θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Ρικάρντο Σα Πίντο ο Μάνθος Πουλινάκης. Όπως γράψαμε και χθες ο ΟΦΗ έχει στο στόχαστρο τού τον Πορτογάλο Ντομίνγκος Πασιένσια και τον Ισπανό Χοσέ Λouίς Ολτρα. Γι αυτόν το λόγο θα ταξιδέψει στις συγκεκριμένες χώρες. Για να συναντηθεί εκ του σύνεγγυς μαζί tous και να διαπιστώσει τις προθέσεις τους, Πάντως αμφότερες οι υποθέσεις είναι δύσκολες.

Sportday

Σημαντική αναμένεται να είναι για τον ΟΦΗ η εβδομάδα που μπήκε. Κυρίως σε ό.τι αφορά στο θέμα του προπονητή. Ο Μάνθος Πουλινάκης αναμένεται να έχει καθοριστικές επαφές για τον «αντί-Πίντο». αλλά ενδεχομένως να σημειωθούν εξελίξεις και σε θέματα που σχετίζονται με την παραμονή ή όχι κάποιων παικτών από το φετινό ρόστερ. Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις Ντάνι Φερνάντες και Ντουντού. μια και ο Γιώργος Μακρής συμφώνησε να συνεχίσει στο Ηράκλειο κι απομένει ν’ ανανεωθεί και τυπικά το συμβόλαιο.

ΦΩΣ

Εβδομάδα όπου το κύριο θέμα συζήτησης θα είναι του προπονητή είναι αυτή που ξεκίνησε για τον ΟΦΗ. Στη διάρκεια της εβδομάδας αυτής λοιπόν ενδεχομένως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης να πάρει την οριστική του απόφαση για τον αντικαταστάτη του Ρικάρντο Σα Πίντο, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ξένος. Προτεραιότητα και κατεύθυνση στην αναζήτηση είναι η Ιβηρική Χερσόνησος, με τις λύσεις που εξετάζονται επί του παρόντος να είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια από την Πορτογαλία και ο Χοσέ Λουίς Όλτρα από την Ισπανία. Μάλιστα δεν αποκλείεται για τον λόγο αυτό εντός της εβδομάδας να ταξιδέψει με προορισμό την Ιβηρική Χερσόνησο ο Μάνθος Πουλινάκης, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τον υποψήφιο προπονητή που προορίζεται για αντικαταστάτης του Σα Πίντο. Την ίδια ώρα υπάρχουν και κάποιες άλλες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο ΟΦΗ ίσως να κοιτάξει προς την αγορά της Ολλανδίας, αλλά σε δεύτερη φάση και εφόσον δεν προκύψει συμφωνία με τη λύση που θα προκριθεί από την Ιβηρική. Όσον αφορά το υπάρχον ράστερ, ο Γιώργος Μακρής επιβεβαίωσε την προφορική συμφωνία με τον ΟΦΗ για επέκταση της συνεργασίας για δυο ακόμη χρόνια, υπόθεση ποϋ ενδέχεται να κλείσει και τυπικά στη διάρκεια της εβδομάδας. Παράλληλα η διοίκηση του ΟΦΗ θα επιμείνει’ για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντου ντού αλλά και για τον εκ νέου δανεισμό του Ζε Εντουάρντο από την Π άρμα και του Φερνάντεζ από την Τβέντε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook