Ο καλύτερος «σεφτές»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την επέκταση του συμβολαίου του Γιώργου Μακρή, έγινε η καλύτερη αρχή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και παράλληλα ο ΟΦΗ κράτησε την «κολόνα» της μεσαίας γραμμής του.

Η παραμονή του 30χρονου κεντρικού μέσου δημιουργεί τον ίδιο «χάρτη» στην μεσαία γραμμή που – σκοπός όλων – με αυτόν της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και βέβαια στόχος είναι να παραμείνει στον ΟΦΗ και ο Ντουντού. Αν σκεφτούμε ότι ήδη έχει ανανεώσει και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, τότε γίνεται κατανοητό ότι ο ΟΦΗ θα παρουσιάσει την ίδια μεσαία γραμμή που παρουσίασε και την προηγούμενη χρονιά. Ο άξονας του που ήταν από τους κορυφαίους της Σούπερ Λιγκ με την ταυτόχρονη παρουσία των Μακρή, Ντουντού τότε γίνεται κατανοητό ότι σε περίπτωση παραμονής του Βραζιλιάνου τότε ο ΟΦΗ θα έχει καταφέρει να κρατήσει την ραχοκοκαλιά του αφού οι στόπερ του δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Άρα, πλέον γίνεται κατανοητό ότι έγινε ο καλύτερος «σεφτές» με την παραμονή του Μακρή.

Ενός ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους – σε απόδοση – ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα που φρόντισε να παίξει άψογα τον ρόλο της «σκούπας». Παράλληλα, ο Γιώργος Μακρής έδειξε πόσο πολύ ήθελε να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα χρονιά. Το σημαντικότερο είναι ότι όλοι οι παίκτες δείχνουν ότι γουστάρουν που μένουν στην ομάδα. Αυτό λέει πάρα πολλά. Και για το δέσιμο τους με την ομάδα, αλλά και για το πώς ο ΟΦΗ καλύπτει τις φιλοδοξίες τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook