Και η ονοματολογία καλά κρατεί…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα σενάρια για το νέο τεχνικό του ΟΦΗ δίνουν και παίρνουν με ολοένα και περισσότερα ονόματα να βγαίνουν προς το φως της δημοσιότητας αλλά να μην έχουν βάση. 

Κανένα από τα ονόματα που έχει δει το φως της δημοσιότητας δεν βρίσκεται στη λίστα του υποψήφιου προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Με την αποχώρηση του Σα Πίντο αμέσως βγήκαν σενάρια που ήθελαν τον Νίκο Νιόπλια να αναλαμβάνει τον ΟΦΗ, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε.  Στην συνέχεια το όνομα του Χουάν Φεράντο, γράφτηκε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.Το όνομα του Ισπανού τεχνικού της Σέριφ Τίρασπολ, συνδέθηκε με τον ΟΦΗ, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το περασμένο Σάββατο δύο ακόμα ονόματα προστέθηκαν στην σεναριολογία. Ντομίνγκος Πασιένσια και Χοσέ Λουίς Όλτρα ήταν τα δύο ονόματα που γράφτηκαν για τον ΟΦΗ αλλά ούτε αυτά φαίνεται να έχουν σχέση, με το ρεπορταζ να αναφέρει πως κανένα από τα ονόματα που γράφτηκαν δεν παίζει για τον ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα μεθοδικοί και προσεκτικοί στις κινήσεις τους, κρατώντας σαν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του υποψήφιου τεχνικού του ΟΦΗ, μη αφήνοντας να διαρρεύσει κάτι προς τα έξω πριν αποσπάσουν την θετική απάντηση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook