Γιόρτασε την άνοδο ο κόσμος του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το τελικό σφύριγμα του Αρετόπουλου με το οποίο έδωσε τέλος στην παρουσία του ΟΦΗ στην Β’ Εθνική… ώθησε περισσότερους από 1.500 φιλάθλους του να βγουν στους δρόμους πανηγυρίζοντας για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Οι ιαχές “ΟΦΗ, ΟΦΗ” γέμισαν το κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα την Πλατεία Ελευθερίας με τον κόσμο να απελευθερώνει την χαρά του και την τεράστια πίεση που ένιωθε εδώ και δύο μήνες μη γνωρίζοντας αν θα δει την αγαπημένη του ομάδα στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ κάνοντας την ευχή ότι η πιο ιστορική επαρχιακή ομάδα και ένας από τους έξι μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα δεν θα βρεθεί ξανά σε αυτήν την θέση.

Λίγο πριν τις 12.00 τα μεσάνυχτα, αποχώρησε ο περισσότερος κόσμος δίνοντας ραντεβού για τις 12.30 το μεσημέρι όπου θα συγκεντρωθεί στην Πλατεία των Πατελών προκειμένου να αναχωρήσει από εκεί με προορισμό το αεροδρόμιο Ηρακλείου προκειμένου να υποδεχτεί την αποστολή του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook