«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Tετάρτη 21 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 21 Μαΐου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.
ΦΩΣ: Συνεχίζεται η προπονητολογία

Όσο ο Μάνθος Πουλινάκης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, ακόμη και στους στενούς συνεργάτες του, είναι φυσικό να ανθεί η προπονητολογία στο Ηράκλειο. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση της εξεύρεσης του διαδόχου του Ρικάρντο Σα Πίντο και καθημερινά ξεπροβάλλουν ονόματα που (φέρονται να) απασχολούν τον ΟΦΗ. Αν μάλιστα προστεθεί και η παράμετρος του ταξιδιού του προέδρου της ΠΑΕ σύντομα στην Ιβηρική και οι πληροφορίες που θέλουν να υπάρχει προτίμηση σε Ισπανούς και Πορτογάλους, γίνεται αντιληπτό ότι τα ονόματα που προέρχονται από την περιοχή αυτή δίνουν και παίρνουν. Τελευταίος… υποψήφιος, ένας συνομήλικος του Σα Πίντο με τον οποίο είχαν κοινή θητεία στην Εθνική ομάδα, ο επίσης 42χρονος Ζόρζε Πάουλο Κόστα Αλμέιδα, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα σαν παίκτης στην Πόρτο και όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο, δούλεψε σε Μπράγκα, Ολιανένσε, Ακαντέμικα, Κλουζ, ενώ την τελευταία τριετία εργάστηκε στην ΑΕ Λεμεσού, στην Ανόρθωση και στην Πάσος Φερέιρα. Από την πλευρά του Πουλινάκη αλλά και των υπολοίπων διοικούντων την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται ούτε και διαψεύδεται κανένα όνομα.
Κατά τα άλλα, το θέμα του Ντουντού απασχολεί τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι αισιοδοξούν ότι τελικά θα υπάρξει εξέλιξη ανάλογη εκείνης στην υπόθεση Μακρή. Η διαφορά με τον Βραζιλιάνο υφίσταται, κάποιες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν πλησιάσει και μένει να φανεί αν ο παίκτης έχει πειστεί να πει το «ναι» για τα επόμενα δύο χρόνια.

GOAL: ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ
 Η προπονητική λίστα του ΟΦΗ είναι γεμάτη με ονόματα, ωστόσο ο Μάvθoς Πουλίvάκης έχει καταλήξει στον εκλεκτό, δίχως ακόμα να έχει διαρρεύσει το παραμικρό για την ταυτότητα του. Λέγεται πόντοι είναι ότι είναι και η πιο δύσκολη οικονομικό περίπτωση και μόνο αν δεν προχωρήσει αυτή θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους επόμενους.
Sportday: Τα «θέλω» του Ζόρο
Πριν από λίγο καιρό είχαμε αποκαλύψει ότι ο Μαρκ Ζόρο θέλει να φύγει από τον ΟΦΗ, μολονότι έχει συμβόλαιο. Ο Ιβοριανός στόπερ ήταν δυσαρεστημένος με την οικονομική κατάσταση και είχε μπει σε διαδικασίας αναζήτησης. Ωστόσο, οι διαθέσεις φαίνεται πως έχουν αλλάζει.
0 Αφρικανός αμυντικός δηλώνει τώρα ερωτευμένος με την Κρήτη και μάλιστα, είναι ενδεικτικό ότι ενώ οι προπονήσεις έχουν σταματήσεις εδώ και τρεις εβδομάδες, αυτός παραμένει στο νησί και κάνει εδώ τις διακοπές του.
Παραδέχεται ότι έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του αλλά λέει ότι θέλει να συνεχίσει με την ασπρόμαυρη φανέλα, έχει δεθεί με την ομάδα και του αρέσει ο τόπος.
Θέτει, ωστόσο, έναν αστερίσκο: να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες της διοίκησης απέναντι του και να πάψουν οι μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές.
Κατά τ’ άλλα από κύκλους της διοίκησης διαρρέεται ότι η απόσταση με τον Ντουντού δεν είναι μεγάλη και στο τέλος ο Βραζιλιάνος άσος θ’ αποδεχτεί την προσφορά του ΟΦΗ και θα συνεχίσει στο Ηράκλειο.
• Ψήφισμα εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ για τον θάνατο του βετεράνου ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Σφακιανάκη. «Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συνεδρίασε εκτάκτως στο άκουσμα του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και συνταξιούχου στρατηγού Σφακιανάκη Αχιλλέα, και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και μέλη του Δ.Σ. να παραστούν στη κηδεία του».
• «Σενάριο» έσκασε χθες το βράδυ, που όμως δεν επιβεβαιώθηκε, ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο. ο οποίος στην Τουρκία αμειβόταν με περισσότερο από μισό εκατομμύριο ετησίως!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook