Δημοσιεύματα για Βιτόλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αρκετών αθλητικών εφημερίδων ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην άσσο των Άρη. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού Βίκτορ Βιτόλο. 

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα

Μetrosport: Ενδιαφέρον του ΟΦΗ για Βιτόλο

Κίνηση-βόμβα ετοιμάζει για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ο ΟΦΗ, που έκανε κρούση στον Βίκτορ Βιτόλο! Ο Ισπανός μέσος που έχει περάσει από Άρη, ΠAOΚ και Παναθηναϊκό, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ελαζίγκσπορ, είναι θετικός στην επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό των Κρητικών, κάτι που θα αποδειχθεί εντός των ημερών.

LIVE SPORT: Μιλάει με Βιτόλο ο ΟΦΗ!
 Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος  Πουλινάκηςέχει συνηθίσει από πέρυσι τους φίλους του σε ποδοσφαιρικές εκπλήξεις (βλέπε Γκαλέτι. Ντουντού). Φαίνεται πως και φέτος  θα υπάρξουν παρόμοια γεγονότα. Χθες το βράδυ φήμες ήθελαν τους Κρητικους να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού Βίκτορ Βιτόλο! Ο 31χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Ελαζιγκσπόρ και βλέπει με καλό… μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Από τον ΟΦΗ δεν διέψευσαν, αλλά ούτε και επιβεβαίωσαν τη συγκεκριμένη είδηση.
ARIS PRESS: «Βόμβα» με Βιτόλο ο ΟΦΗ!
«Βόμβα» με Βιτόλο ο ΟΦΗ! » Ο ΟΦΗ κρατά τον πήχη των μεταγραφών ψηλά και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του Βίκτορ Βιτόλο! Συνεχίζει τις… δυνατές μεταγραφές ο ΟΦΗ και αυτό το καλοκαίρι! Οι Κρητικοί σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία βρίσκονται εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τον Βίκτορ Βιτόλο! Ο Ισπανός αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ελαζίγκσπορ, στην οποία δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Ο 31 χρόνος μέσος δέχθηκε «κρούση» από την ομάδα του Ηρακλείου και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην συμφωνία. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook