«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 23 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 23 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

GOAL: ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ
O ασκός του Αιόλου φαίνεται nos άνοιξε στον ΟΦΗ με τον αρχηγό της ομάδας Χρήστο Μπούρμπο, να καταθέτει προσφυγή. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κρήτη, η διοίκηση των «μελανόλευκων» οφείλει ένα σημαντικό ποσό (περίπου 320.000 ευρώ) σε έναν εκ των κορυφαίων ακραίων αμυντικών του πρωταθλήματα της Super League (για τον οποίον ακούγεται noos υπάρχει ενδιαφέρον από Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης). Πάντα από την πλευρά του ο Μάνθος Πουλινάκης είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά Μπούρμπου, μια και είναι δεδομένη η διάθεσή του να συμμαζέψει τα οικονομικά του συλλόγου, ωστόσο δύσκολα οι δύο πλευρές θα συνεχίζουν την κοινή τους πορεία.
Αναφορικά με το θέμα του προπονητή ο πρόεδρος του ΟΦΗ βρίσκεται από χθες στο εξωτερικό (πιθανότατα για την Πορτογαλία) με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στη λίστα τους βρίσκονται δύο βασικοί υποψήφιοι. Πάντως χθες βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Νορβηγού πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητα. Tελος, στην Ισπανία συνεχίζουν να συντηρούν το όνομα του Χουάν Φεράντο για tous Κρητικούς
Sportday: «Βόμβα» Μπούρμπου!
Ο Χρήστος Μπούρμπος δεν άντεξε να κάνει άλλο υπομονή και θέλει να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.
0 31ΧΡ0Ν0Σ ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΥΨΟΥΣ 320.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΟΕΡΙΑ ΤΟΥ
 Υπομονή τέλος για τον Χρήστο Μπούρμπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας δεδουλευμένα ύψους 320.000 ευρώ συν την ελευθερία του! Τα χρήματα αντιστοιχούν σε οφειλές τριών χρόνων! Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα στέκια των φίλων της ομάδας, καθ’ ότι ο Μπούρμπος είναι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.
Από το ρεπορτάζ προέκυπτε ότι ο Μπούρμπος βαρέθηκε να περιμένει τη διοίκηση του ΟΦΗ. παρότι το τελευταίο διάστημα φέρεται να ζητούσε ραντεβού με τον πρόεδρο Μάνθο Πουλινάκη.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο εκ των αρχηγών της ομάδας θεώρησε ότι τον κοροϊδεύουν.
Ως εκ τούτου, αναγκάστηκε να προβεί στη συγκεκριμένη κίνηση, παρ’ ότι επιθυμία του ήταν να παραμείνει στον ΟΦΗ. Ας μη ξεχνάμε ότι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, όντας από τους καλύτερους παίκτες.
Ο Μπούρμπος, ο οποίος περίμενε να τύχει διαφορετικής αντιμετώπισης από τους διοικούντες τον ΟΦΗ. είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα του Ηρακλείου.
Η προσφυγή του ήρθε να προστεθεί στην αντίστοιχη του Ματίας Βερόν, ο οποίος και αυτός ζητάει πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα! Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ότι το «αγκάθι» είναι μεγάλο στο οικονομικό κομμάτι από πλευράς ΟΦΗ.
Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει ήδη προτάσεις από ομάδες της Super League. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να εκδικαστεί η υπόθεση της προσφυγής προτού κάνει την επόμενη κίνηση στην καριέρα του. Σε ό.τι αφορά το θέμα του προπονητή, προτάθηκε μεταξύ άλλων και ο Τροντ Σόλιντ. Ο Νορβηγός τεχνικός ήταν στην τουρκική Ελαζιγκσπόρ.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑ ΤΟΝ ΟΦΗ Ο ΜΠΑΡΕΙΡΟ.Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΥΝΤΟΜΗ.Ο ΠΑΡΑΓΟΥΑΝΟΙ ΣΤΟΠΕΡ ΛΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ.

ΦΩΣ

Κάτι ουσιαστικό δεν φαίνεται να προκύπτει από την αναζήτηση του Μάνθου Πουλινάκη για τον τεχνικό ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο του ΟΦΗ. Σύμφωνα όμως με κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στο περιβάλλον της ΠΑΕ, ο πρόεδρος φαίνεται να έχει μικρύνει σημαντικά τη λίστα των υποψηφίων τόσο ώστε στις προτιμήσεις του να έχουν μείνει μόλις δύο ονόματα. Και με τους δύο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα έχει συναντήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, πιθανότατα στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισσαβόνα
Τώρα για «διευθύνσεις και ονόματα» ούτε λόγος να γίνεται, αφού ο Πουλί νάκης δεν μιλάει ούτε στον… καθρέφτη του. Κρατάει όλα τα δεδομένα για τον εαυτό του, έφτασε στο σημείο να είναι κοντά στην τελική απόφαση και αν κρίνει κανείς από τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε την προηγούμενη φορά με τον Σα Πίντο, είναι πολύ πιθανό να δώσει πληροφορίες μόνο αν αποσπάσει την υπογραφή του νέου τεχνικού. Πάντως είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να προκύψουν εξελίξεις σημαντικές στην υπόθεση, αν όχι και συμφωνία με τον νέο προπονητή.
Κατά τα άλλα, ο Χρήστος Μπούρμπος κατέθεσε προσφυγή θέλοντας να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται. Μετά τον Βερόν, ο αμυντικός του ΟΦΗ είναι ο δεύτερος που ακολουθεί τη διαδικασία αυτή ενώ υπάρχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου για τις δύο πλευρές.
Τέλος, σε καλό δρόμο βρίσκεται η περίπτωση παραμονής του Ντουντού για δύο ακόμη χρόνια. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει, πλην όμως ψάχνει και την οικονομική εξασφάλιση. Τις τελευταίες εβδομάδες οι δύο πλευρές δείχνουν να πλησιάζουν χωρίς όμως και να έχουν δώσει τα χέρια. Στον ΟΦΗ πάντως αισιοδοξούν ότι^η υπόθεση έχει πολλές πιθανότητες να έχει ανάλογη κατάληξη με εκείνη του ΝΙακρή.
Φ Ένας παλιός μας γνώριμος, ο Τροντ Σόλιντ, προτάθηκε στον ΟΦΗ, αλλά η περίπτωση του δεν προχωράει. Αναφορικά με την προσφυγή του Μπούρμπου, οι οφειλές ανέρχονται σε 320.000 ευρώ, πλην όμως στον ΟΦΗ υποστήριζαν ότι έγινε για να διασφαλίσει τα χρήματά του και όχι γιατί θέλει να φύγει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook