«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 24 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 24 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ: Στόματα ερμητικά κλειστά στον ΟΦΗ
 Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ταξιδιού του Μάνθου Πουλινάκη στην Ιβηρική Χερσόνησο για την εύρεση του αντικαταστάτη του Ρικάρντο Σα Πίντο βρίσκονται άπαντες στον ΟΦΗ. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει επικεντρώσει την ανίχνευση σε δυο άτομα αλλά για τα ονόματα τους δεν γίνεται ούτε λόγος αφού τα «στόματα είναι ερμητικά κλειστά». Από τη μακρά λίστα των υποψηφίων έχουν προωθηθεί δύο με τα οποία πιθανότατα να έχει έρθει σε επαφή ο Μάνθος Πουλινάκης αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει επιβεβαίωση α* πό επίσημα χείλη, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν.
Ωστόσο σύντομα αναμένεται να προκύψουν νεότερα, ενώ όσον αφ ορά το θέμα που προέκ υψε με τον Τροντ Σόλιντ τελείωσε εν τη γενέσει του, καθώς ο Νορβηγός τεχνικός προτάθηκε μεν, απορρίφθηκε δε από τους διοικούντες. Το θέμα του προπονητή είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον ΟΦΗ εδώ και ένα 20ήμερο, όμως φαίνεται ότι έχουμε φτάσει στο τέλος και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις. Το τελευταίο κομμάτι σχετικά με την υπόθεση του προπονητή αφορά την οικονομική παράμετρο και εφόσον ξεπεραστεί και αυτό, τότε αναμένεται να γνωστοποιηθεί και το όνομά του.
Από κει και πέρα στασιμότητα επικρατεί στα υπόλοιπα ζητήματα και δύσκολα θα προκύψει κάτι πριν διευθετηθεί το θέμα του αντικαταστάτη του Ρικάρντο Σα Πίντο.
Sportday:ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Ο ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Συναντήσεις με μάνατζερ προπονητών και παικτών πραγματοποιεί στο εξωτερικό ο πρόεδρος του ΟΦΗ. Μάνθος Πουλινάκης. Η προσπάθεια για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Ρικάρντο Σα Πίντο συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πουλινάκης. ο οποίος χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα προπονητή, είναι στην Πορτογαλία και θα βρεθεί και στην Ισπανία.
Στον ΟΦΗ έχουν προταθεί αρκετοί προπονητές όπως οι Σόλιντ. Ολτρα. Φερνάντο. Πασιένσια. Από την έκβαση των διαπραγματεύσεων θα εξαρτηθούν πολλά στο ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ.
Γάτα: Γέφυρες επιστροφής
Όχι μόνο δεν ρίχνει μαύρη πέτρα αλλά εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει στο Ηράκλειο και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Ο Λόγος για τον Ντουντού Σεαρένσε ο οποίος μέσω δηλώσεων σε τοπική εφημερίδα (“Νέα Κρήτη)έστειλε το «μήνυμα» του στον κόσμο του ΟΦΗ, πως θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του, αλλά και για την ομάδα, ενώ πρόσθεσε  πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των “ασπρόμαυρων». Περνάω τέλεια και απολαμβάνω την οικογενειακή ζωή.
Ο καιρός είναι εξαιρετικός και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.Όσον αφορά, τώρα, στον ΟΦΗ, είχαμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο για το θέμα της ανανέωσης κοι του είπα πως θέλω το καΛύτερο γιο μένα και τον ΟΦΗ, τίποτα περισσότερο, θα δούμε, όμως θέλω να γυρίσω…» τόνισε ο Βρόζιλιάνος μέσος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook